Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

To Husqvarna Norden 901 έφτασε Ελλάδα

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Husqvarna Norden 901 έφτασε Ελλάδα

NEWSMOTO

To Husqvarna Norden 901 έφτασε Ελλάδα

NEWSMOTO

Έφθασε στην Ελλάδα το νέο Husqvarna Norden 901 με τις πρώτες μοτοσυκλέτες να βρίσκονται ήδη στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Advertisement
Advertisement

Το Norden 901 θυμίζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του Rally Dakar αλλα και πολύ το θρυλικό KTM 990 Adventure ενώ σχεδιαστικά είναι πολύ κοντά σε αυτή της πρωτότυπης μορφής της μοτοσυκλέτας.

Στην καρδιά τoυ Norden χτυπά ο Euro 5 δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 889 κ.εκ. που γνωρίζουμε από το KTM 890 Adventure, με 105 hp και 10.2 κιλά ροπής, ενώ στα ηλεκτρονικά βοηθήματα περιλαμβάνονται τρία Riding Modes (Street, Rain, Offroad) κι ένα ακόμα προαιρετικό (Explorer mode), δικάναλο Cornering ABS με Street & Offroad modes και δυνατότητα απενεργοποίησης, Cornering Traction Control, και blipper.

Advertisement
Advertisement

To πλαίσιο είναι χαλύβδινο από κράμα χρωμίου μολυβδαινίου και συνδυάζεται με αναρτήσεις WP APEX που διαθέτουν μεγάλες διαδρομές. Το πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο upside down διαμέτρου 43 mm με διαδρομή 220 mm ενώ το monoshock αμορτισέρ είναι και αυτό πλήρως ρυθμιζόμενο με διαδρομή 215 mm.  

Οι τροχοί είναι tubeless και ακτινωτοί, σε πραγματικές Adventure διαστάσεις (21 και 18 ίντσες) ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα διπλής χρήσης Pirelli Scorpion Rally STR.

Η τιμή των Norden 901 έχει καθοριστεί στα 16.390 ευρώ, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές θα υπάρχουν διαθέσιμες μοτοσυκλέτες και για test rides.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Έτοιμη η ομάδα της Husqvarna για την πρόκληση του Rally Dakar
Η Husqvarna παρουσίασε επίσημα το Norden 901
Η Multistrada V4 εξερευνά την Κίνα σε μία μοναδική σειρά ντοκιμαντέρ