Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το 2021 ξεκινάει με το Ράλι Ντακάρ!

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2021 ξεκινάει με το Ράλι Ντακάρ!

NEWSMOTO

Το 2021 ξεκινάει με το Ράλι Ντακάρ!

NEWSMOTO

Το 43ο Ράλι Ντακάρ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σαουδική Αραβία για δεύτερη φορά. Ο μαραθώνιος της ερήμου θα διεξαχθεί για 14 ημέρες, ξεκινώντας από αύριο, 3 Ιανουαρίου έως τις 15, σε συνεργασία με τη Σαουδική Ομοσπονδία Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

Ο αγώνας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στη Τζέντα, με τους συμμετέχοντες (142 οι συμμετοχές μοτοσυκλέτας και 18 των Quads) να διασχίζουν την έρημο γύρω από την Ερυθρά Θάλασσα. Στις 9 του μήνα οι αγωνιζόμενοι θα έχουν μια μέρα ξεκούρασης από τις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα, με την ανάπαυλα να πραγματοποιείται στην επαρχία της Ha’il.

Ο θεσμός του Ντακάρ δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την Πανδημία, έτσι αντί της αρχικής σκέψης για διαδρομές μέσα από 2-3 χώρες, οι περιορισμοί στις πτήσεις οδήγησαν στη διεξαγωγή του αγώνα αποκλειστικά και μόνο στη Σαουδική Αραβία.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι την αυριανή πρεμιέρα, ας θυμηθούμε τις θεαματικότερες στιγμές από την κατηγορία των μοτοσυκλετών του 2020. Αναμφίβολα, κανείς δε θα ξεχάσει την απώλεια του Paulo Goncalves αλλά και την 1η νίκη Αμερικάνου αναβάτη, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Ricky Brabec που έφερε τη Honda ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από 30 χρόνια, σπάζοντας ένα σερί νικών της KTM που κράταγε από το 2001!

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Silkolene: Σας την παρουσιάζουμε εκ των έσω

Αφιέρωμα Nέα Mοντέλα Mοτοσυκλετών 2021: Η ενδεκάδα που κερδίζει!

Advertisement

Ducati Hypermotard 950 RVE: Ένα βραβευμένο concept στην παραγωγή