Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θα δούμε το μοδάτο Honda Stylo στην Ευρώπη; (+video)

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε το μοδάτο Honda Stylo στην Ευρώπη; (+video)

NEWSMOTO

Θα δούμε το μοδάτο Honda Stylo στην Ευρώπη; (+video)

NEWSMOTO

Η Honda παρουσίασε στην Ινδονησία ένα πολύ γοητευτικό scooter με έντονο vintage σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί για μοντέλα που απευθύνονται σε αγορές εκτός Ευρώπης ότι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα βλέπαμε και στη Γηραιά Ήπειρο κάποια στιγμή. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι χωρίς αμφιβολία αυτή του νέου Honda Stylo 160 το οποίο παρουσιάστηκε στην Ινδονησία για τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Πρόκειται για ένα πολύ στιλάτο, μοντέρνο-ρετρό scooter με έντονα στοιχεία των δικύκλων της δεκαετίας του 1960. Το scooter της Honda βασίζεται στο PCX 160 έχοντας τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο πλαίσιο, ωστόσο εδώ έχουμε καλύτερο εξοπλισμό και σίγουρα πιο ελκυστική εμφάνιση. Ξεκινώντας από τον κινητήρα, έχουμε έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο 156 κ.εκ. με τεχνολογία eSP και απόδοση 16 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Εκεί που το Stylo ξεχωρίζει είναι σίγουρα ο εξοπλισμός ο οποίος είναι premium. Τα φώτα του scooter είναι τεχνολογίας LED και η ψηφιακή οθόνη έχει σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone. Το Honda διαθέτει επίσης USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Honda Smart Key, ABS στα φρένα και τροχούς 12 ιντσών.

Το Honda Stylo πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να το δούμε στην Ευρώπη, έστω και σε μια έκδοση 125 κ.εκ. Η Honda θα μπορούσε να τοποθετήσει τον κινητήρα eSP+ από το νέο PCX 125 και χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε άλλο, να φέρει το premium scooter της στην Ευρώπη.

Advertisement

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που ίσως «δείχνει» ότι το Stylo θα έρθει προς τα μέρη μας είναι ότι η Honda έχει ετοιμάσει και μια σειρά ρουχισμού lifestyle που συνοδεύουν το scooter, ακολουθώντας τα πρότυπα της Vespa.

Advertisement

Δείτε το νέο Honda Stylo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηρωικό Honda CB125F επιστρέφει δυνατά το 2024
Ποιo superbike εξοπλίστηκε με τη νέα γενιά αναρτήσεων της Ohlins (+video)
Στην Ελλάδα οι πρώτες Honda CB650R και CBR650R με E-Clutch

Advertisement