Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θα δούμε adventure μοντέλο από την Peugeot Motocycles;

Ελλάδα 8:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε adventure μοντέλο από την Peugeot Motocycles;

NEWSMOTO

Θα δούμε adventure μοντέλο από την Peugeot Motocycles;

NEWSMOTO

Ο διάσημος σχεδιαστής Ομπερντάν Μπέτζι μας έδειξε πως μπορεί να είνει το πρώτο adventure μοντέλο της Peuget Motocycles.

Advertisement
Advertisement

Η αναγέννηση της Peugeot Motocycles το 2023 προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της γαλλικής μάρκας καθώς μετά από αρκετά χρόνια παρουσίασε μια νέα, μοντέρνα και σίγουρα ποιοτική γκάμα scooters. Παράλληλα με τα νέα scooter η εταιρεία ασχολήθηκε και με τις μοτοσικλέτες ρίχνοντας στη μάχη το PM-01 στην κατηγορία των 125cc και 300cc.

Αυτή η επέκταση της γκάμας της Peugeot Motocycles φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη σε κάποιους και προχώρησαν στον ψηφιακό σχεδιασμό μιας νέας μοτοσικλέτας που ίσως δούμε στο άμεσο μέλλον από την γαλλική εταιρεία. Ο διάσημος σχεδιαστής Ομπερντάν Μπέτζι – ο οποίος δεν πέφτει και πολύ έξω όταν σχεδιάζει ένα μοντέλο που δεν υπάρχει ακόμα – αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως θα μπορούσε να είναι ένα adventure μοντέλο της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα του Peugeot PM-04 Trail. Πρόκειται για μια dual purpose μοτοσικλέτα η οποία ακολουθεί το σχεδιαστικό μοτίβο της PM-01 με τις φουτουριστικές και καλλιτεχνικές πινελιές στα φωτιστικά σώματα και τα φλας. Είναι ψηλή, με άνετη θέση οδήγηση, μικρή σε διαστάσεις με τις αναρτήσεις να έχουν μεγάλες διαδρομές για εύκολη πρόσβαση στο χώμα.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 300 κ.εκ. με απόδοση 30 ίππους, ενώ το πιρούνι εμπρός είναι ανεστραμμένο και τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο σε κάθε τροχό και ABS. Οι ζάντες είναι ακτινωτές με ελαστικά διπλής χρήσης και το βάρος σίγουρα πολύ χαμηλό.

Advertisement

Μένει να δούμε αν η Peugeot Motocycles όντως έχει στα σκαριά μια τέτοια μοτοσικλέτα η οποία ιδιαίτερα για την Ελλάδα αναμένεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξενάγηση στο ιστορικό εργοστάσιο της Peugeot Motocycles (+video)
Peugeot Tweet 200: Προσθέτει ποιότητα στην καθημερινότητα
Peugeot XP400: Γαλλική επανάσταση