Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

SYM HD300 Top Box σε προνομιακή προσφορά

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

SYM HD300 Top Box σε προνομιακή προσφορά

NEWSMOTO

SYM HD300 Top Box σε προνομιακή προσφορά

NEWSMOTO

Η έκδοση Top Box του SYM HD300 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM Γκοργκόλης Α.Ε. την διαθέτει με μία ειδική προσφορά δίνοντας την επιλογή για δωρεάν εργασία service ή απόκτηση με άτοκες δόσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Το HD300 με την ποιότητα και τη νέα «εκλεπτυσμένη» εμφάνιση του. Σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως, τα φιλέτα χρωμίου, στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού, η καφέ δερμάτινη σέλα, με το ανάγλυφο logo της SYM να αναγράφεται στο πίσω τμήμα της, και τα ομόχρωμα grips, τοποθετούν το HD300 στην premium κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Compact σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, και με τροχούς 16” εμπρός και πίσω, το HD300 είναι το κατάλληλο μέσο για μετακινήσεις μέσα και έξω από τα αστικά όρια, με ασφάλεια.

Οι χώροι του HD είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του. Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και standard εργοστασιακή ομοιόχρωμη βαλίτσα 40 λίτρων, εκτοξεύοντας τον αποθηκευτικό χώρο του premium scooter στα 78 λίτρα. Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει εύχρηστο ντουλαπάκι με θύρα φόρτισης USB.

Το HD κινείται με τον κινητήρα F4s της SYM. Υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας που αποδίδει 27,5 ίππους, με 30% μεγαλύτερη ιπποδύναμη από άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο.

Advertisement

Το HD επιτυγχάνει τέλεια αναλογία απόδοσης – κατανάλωσης, με τη δεύτερη να κυμαίνεται βάσει επίσημων μετρήσεων EURO4 στα 3,46 λίτρα τα 100 χλμ. Με μεταξόνιο 1.505mm το HD φέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευελιξίας και άνεσης.

Advertisement

Στο σύστημα φρένων, το HD χρησιμοποιεί δύο δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και δικάναλο σύστημα ABS Bosch 9.1

Τώρα, το HD300 είναι διαθέσιμο σε μία προνομιακή προσφορά της Γκοργκόλης Α.Ε. και μπορείς να κάνεις δική σου την έκδοση HD300 Top Box με 3.995 ευρώ και με δωρεάν 2 χρόνια εργασιών service ή με 24 μήνες άτοκα με 50% προκαταβολή.