Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στο Ντουμπάι ταξιδεύει η QJMotor SRT 800X

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Ντουμπάι ταξιδεύει η QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Στο Ντουμπάι ταξιδεύει η QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Ένα μοναδικό ταξίδι στο «Μανχάταν της Ερήμου» ξεκινάει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης με την QJMotor SRT 800X.

Advertisement
Advertisement

Ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης είναι έτοιμος για μια νέα σπουδαία περιπέτεια, αυτήν τη φορά κινούμενος προς τη Μέση Ανατολή. Με την καινούρια QJMotor SRT 800X στο πλευρό του ο Μητσάκης έχει βάλει στόχο να φτάσει στο Ντουμπάι περνώντας από 7 διαφορετικές χώρες του αραβικού κόσμου.

Το ταξίδι ξεκινάει από την Ελλάδα και μέσω της Τουρκίας οι τροχοί της SRT 800X θα πατήσουν τους δρόμους και τα χώματα της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κατάρ, του Κουβέιτ και του Ιράκ. Η απόσταση έχει υπολογιστεί στα 7.000 χιλιόμετρα με τελικό προορισμό το Μανχάταν της Ερήμου που δεν είναι άλλο από το Ντουμπάι. Το σημείο που θα σημάνει το τέλος του ταξιδιού είναι το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa με ύψος 828 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Στην προσπάθεια του Κωνταντίνου Μητσάκη για το QJ Dubai είναι η Γκοργκόλης Α.Ε. η οποία παρέχει την adventure μοτοσικλέτα. Η SRT 800X διαθέτει έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά της Brembo με ABS της Bosch.

Advertisement

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε ενημέρωση για την πορεία του ταξιδιού του Κωνσταντίνου Μητσάκη προς το Ντουμπάι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το διαστημικό superbike της QJMotor αποτυπώνει το μέλλον (+video)
Στενή επαφή με την QJMotor SVT 650
Στενή επαφή με την QJMotor SRT 800SX