Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Συλλεκτική Vespa GTV για τα 140 χρόνια Piaggio

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συλλεκτική Vespa GTV για τα 140 χρόνια Piaggio

NEWSMOTO

Συλλεκτική Vespa GTV για τα 140 χρόνια Piaggio

NEWSMOTO

Η Piaggio γιορτάζει τα 140 χρόνια από την ίδρυσή της με μια συλλεκτική Vespa.

Advertisement
Advertisement

Το 2024 είναι ακόμα μια σημαδιακή χρονιά για τη μεγάλη οικογένεια της Piaggio. Η θρυλική ιταλική εταιρεία γιορτάζει τα 140 χρόνια από την ίδρυσή της χαράζοντας χωρίς αμφιβολία ίσως τη σημαντικότερη πορεία στον κόσμο των 2 τροχών.

Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο η Piaggio αποφάσισε να σχεδιάσει μια ειδική έκδοση της Vespa GTV 300 βαμμένα στα ιστορικά χρώματα της εταιρείας. Η Vespa 140th of Piaggio χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό χρωμάτων λευκού, μπλε και γαλάζιου. Υπάρχουν σε διάφορα σημεία λογότυπα της Vespa και ένα γραφικό με τα 140 χρόνια της Piaggio, ενώ η σέλα είναι μονή σε μπλε κάθισμα και λευκό κάλυμμα στο πίσω μέρος.

Στα τεχνικά στοιχεία δεν έχουμε αλλαγές με τον κινητήρα HPE των 300 κ.εκ. να αποδίδει 23,8 ίππους. Το scooter διαθέτει σύστημα ABS και Traction Control, ενώ είναι εξοπλισμένο πλούσια με keyless σύστημα, LED φώτα και σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA. Η επετειακή Vespa συνοδεύεται από δερμάτινη τσάντα στο πίσω μέρος στα χρώματα του scooter.

Advertisement
Advertisement

Η Vespa 140th for Piaggio θα κατασκευαστεί σε μόλις 140 αντίτυπα και θα παρουσιαστεί στην παγκόσμια συνάντηση της Vespa στην Ποντεντέρα της Ιταλίας. Το Vespa World Days 2024 θα πραγματοποιηθεί από 18-21 Απριλίου και λέσχες της Vespa από 66 χώρες θα πάρουν μέρος. Η συλλεκτική GTV θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.