Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτες εικόνες από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Το newsmoto σας μεταφέρει την πρώτη αίσθηση και τις πρώτες εικόνες από την μεγαλύτερη Έκθεση Μοτοσικλέτας της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Οι πύλες του Metropolitan Expo άνοιξαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου και η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 είναι και επίσημα ανοιχτή. Πριν όμως ξεκινήσει ο κόσμος να συρρέει στο χώρο της έκθεσης οι δημοσιογράφοι των δύο τροχών και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από όλα όσα θα δει το κοινό τις επόμενες πέντε ημέρες.

Το Metropolitan Expo είναι ο ιδανικός χώρος για μια τόσο σημαντική έκθεση καθώς πληρεί όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός.

Από την μεγαλοπρεπή είσοδο αντιλαμβάνεσαι το διεθνή χαρακτήρα που εκπέμπει, ενώ μόλις βρεθείς στο χώρο της έκθεσης αισθάνεσαι το vibe των δύο τροχών.

Advertisement
Advertisement

Τα περίπτερα των κατασκευαστών είναι υψηλού επιπέδου και η δουλειά που έχει γίνει είναι εντυπωσιακή.

Όλοι έχουν κάτι ενδιαφέρον να δείξουν στο κοινό, κάποιοι έχουν φέρει μοντέλα που πρώτη φορά βλέπουμε στη χώρα μας, ενώ λίγοι είναι εκείνοι που κατασκεύασαν αγωνιστικά μοντέλα αποκλειστικά για να τα παρουσιάσουν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024.

Θυμίζουμε ότι η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 πραγματοποιείται 10-14 Απριλίου στο Metropolitan Expo (δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) με ωράριο τις καθημερινές 14:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00-21:00. Η είσοδος είναι 8 ευρώ.