Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πύραυλος 182 ίππων το νέο Triumph Rocket 3 (+video)

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πύραυλος 182 ίππων το νέο Triumph Rocket 3 (+video)

NEWSMOTO

Πύραυλος 182 ίππων το νέο Triumph Rocket 3 (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph παρουσίασε το καινούριο Rocket 3 με περισσότερη ισχύ και μια νέα έκδοση, την Storm R.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph αποκάλυψε την καινούρια Rocket 3 του 2024 σε δύο νέες εκδόσεις, την Storm R και την GT. Το δημοφιλές cruiser των Βρετανών συνεχίζει δυναμικά την πορεία του έχοντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και πιο εκλεπτυσμένες χρωματικές επιλογές που το βάζουν ξανά στο χάρτη των κορυφαίων power cruiser.

Η μοτοσικλέτα για το 2024 απέκτησε δύο νέες εκδόσεις, την Storm R και την Storm GT οι οποίες θα προσφέρουν τη δική τους εκδοχή σε αυτό που λέμε μυώδη οδηγική εμπειρία. Σίγουρα το στοιχείο που κάνει την καινούρια Rocket είναι ο αναβαθμισμένος κινητήρας. Το τρικύλινδρο σύνολο των 2.458 κ.εκ. πλέον απέκτησε 15 ίππους περισσότερους φτάνοντας πλέον τους 182 στις 7.000 σ.α.λ.

Η ροπή επίσης είναι αυξημένη στα 225 Nm έχοντας ακόμα πιο γεμάτη απόδοση στις μεσαίες στροφές με εκρηκτικές επιταχύνσεις και άμεση απόκριση. Το ισχυρό μηχανικό σύνολο δαμάζει ένα νέο σύστημα διαχείρισης που φέρει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία της Triumph.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το εξελιγμένο σύστημα Ride-By-Wire η μοτοσικλέτα διαθέτει ρυθμιζόμενο Traction Control, ABS Στροφής, σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και πολλαπλά προγράμματα οδήγησης που κάνουν την οδήγηση απολαυστική και ασφαλή.

Σημαντική αναβάθμιση έχουμε και στις αναρτήσεις για τη νέα Rocket 3 Storm R. Πλέον το πιρούνι εμπρός είναι της Showa πλήρως ρυθμιζόμενο 47 χιλ. ενώ πίσω έχουμε επίσης ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Showa. Τα φρένα έχει αναλάβει η Brembo με τις κορυφαίες δαγκάνες Μ40 Stylema, ενώ καινούριοι είναι οι τροχοί με αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω.

Εκτός από τις επιδόσεις η νέα Triumph Rocket 3 έχει και εργονομικές αλλαγές με ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, LED φώτα, ρυθμιζόμενο ύψος σέλας και νέα οθόνη TFT. Η καινούρια μοτοσικλέτα της Triumph αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα με την τιμή ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί.

Advertisement

Βίντεο της Rocket 3 Storm R.