Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιον διάσημο κινητήρα φοράει το Voge 900DS

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιον διάσημο κινητήρα φοράει το Voge 900DS

NEWSMOTO

Ποιον διάσημο κινητήρα φοράει το Voge 900DS

NEWSMOTO

Η Voge έχει στήσει το μεγαλύτερο μοντέλο της γύρω από έναν πολύ γνωστό και πολυφορεμένο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η premium κινεζική μάρκα Voge πριν από μερικούς μήνες παρουσίασε το μεγαλύτερο μέχρι τώρα μοντέλο της στην κατηγορία των adventure. Το 900DS είναι ένα σύγχρονο δίκυκλο περιπέτειας το οποίο βρίσκεται στο στάδιο εξέλιξής του και αναμένεται να το δούμε στην παραγωγή στο τέλος του 2023.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του νέου μοντέλου είναι φυσικά ο κινητήρας. Η Voge, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με την Loncin, κατάφερε να εξασφαλίσει έναν κινητήρα τον οποίο έχουμε συναντήσει σε πολλά μοντέλα της BMW. Πρόκειται για το δικύλινδρο σύνολο των 895 κ.εκ. το οποίο φιλοξενείται σε μοντέλα όπως το F850GS και το F900XR της BMW έχοντας αποδείξει την αξία του σε απόδοση και αξιοπιστία.

Advertisement
Advertisement

Το Voge 900DS λοιπόν θα είναι εξοπλισμένο με αυτό το μηχανικό σύνολο το οποίο θα αποδίδει 96,5 ίππους και 91 Nm ροπής. Θα συνεργάζεται με ηλεκτρονικό γκάζι (Ride-by-Wire) και θα διαθέτει πολλαπλές επιλογές οδήγησης, σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και σύστημα cruise control.

Παράλληλα, η κινεζική μάρκα έχει φροντίσει να τοποθετήσει συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης για ομαλή συμπεριφορά στη σκληρή χρήση, ενώ το ABS στα φρένα διαθέτει επιλογή Off-Road. Αναρτήσεις και φρένα είναι επώνυμα για άψογη συμπεριφορά σε άσφαλτο και χώμα, ενώ και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας είναι κορυφαίος. Η νέα μοτοσικλέτα περιπέτειας αναμένεται να παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Επενδύει στο μέλλον η Voge (+video)
Το Voge 500DSΧ ήρθε να καλύψει τις εκδρομικές σας ανάγκες
Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Advertisement