Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιο εντυπωσιακό στοιχείο προστίθεται στο νέο videogame MotoGP 24

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο εντυπωσιακό στοιχείο προστίθεται στο νέο videogame MotoGP 24

NEWSMOTO

Ποιο εντυπωσιακό στοιχείο προστίθεται στο νέο videogame MotoGP 24

NEWSMOTO

Η Milestone πρόσθεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία στο παιχνίδι MotoGP 24 που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Advertisement
Advertisement

Από το 2013 που η εταιρεία Milestone έχει αναλάβει την εξέλιξη του διάσημου videogame μοτοσικλετών MotoGP το παιχνίδι έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα των φανατικών του είδους. Η προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με τον απίστευτα ρεαλιστικό τρόπο οδήγησης, αλλά και την προσθήκη διαδικτυακών αγώνων με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο έχουν εκτοξεύσει τη δημοφιλία του και θεωρείται πλέον το καλύτερο videogame μοτοσικλέτας.

Για το 2024 η Milestone όχι μόνο συνεχίζει την παράδοση του παιχνιδιού, αλλά κάνει ένα σοβαρό βήμα παραπάνω. Οι λεπτομέρειες στα γραφικά γίνονται ακόμα καλύτερες, το ίδιο και η δυναμική της μοτοσικλέτας μέσα στη στροφή βελτιώνοντας τον έλεγχο από τον παίχτη. Παράλληλα, η χρήση των ελαστικών είναι ακόμα πιο σημαντική με την απόδοση να επηρεάζεται σημαντικά.

Εκείνο όμως το στοιχείο που πρόσθεσε η Milestone και θα κάνει τη διαφορά για το 2024 είναι η δυνατότητα αλλαγής ομάδων των επίσημων αναβατών του grid. Μέχρι τώρα, η εταιρεία έπεφτε πάνω σε γραφειοκρατικούς τοίχους λόγω χορηγιών και προφίλ κατασκευαστών, αλλά το νέο παιχνίδι ξεπέρασε αυτά τα εμπόδια.

Advertisement
Advertisement

Πλέον θα μπορούμε να πάρουμε τον Φάμπιο Κουαρταραρό από τη Yamaha και να τον ντύσουμε στα κόκκινα της Ducati ή να φέρουμε τον πρωταθλητή Πέκο Μπανάια στην Repsol Honda.

Εκτός από το Career Mode, θα έχουμε ακόμα περισσότερους και καλύτερα δομημένους αγώνες online μέσω του LiveGP, ενώ για τις κονσόλες Playstation και XBox θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των χρωμάτων της μοτοσικλέτας. Το νέο MotoGP 24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου του 2024.

Το trailer του παιχνιδιού.