Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ώρα να αποκτήσεις το δικό σου Peugeot Motocycles

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ώρα να αποκτήσεις το δικό σου Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Ώρα να αποκτήσεις το δικό σου Peugeot Motocycles

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles δημιούργησε ένα μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που κάνει την απόκτηση των γαλλικών scooter πιο δελεαστική από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles έχει κάνει δυναμική την παρουσία της στην ελληνική αγορά με πολλά και ποιοτικά δίκυκλα. Η γκάμα της περιλαμβάνει κυρίως φινετσάτα scooters, αλλά ήδη έχει παρουσιάσει και την πρώτη της μοτοσικλέτα στα 125 κ.εκ. που δεν είναι άλλη από την πρωτοποριακή PM-01.

Με τον ερχομό του Απριλίου, η Peugeot Motocycles προχωράει στην υλοποίηση ενός δυνατού χρηματοδοτικού προγράμματος που ονομάζεται «Άτοκη Κίνηση Τώρα». Η εξαιρετική ευκαιρία δίνει τη δυνατότητα διακανονισμού σε 12 μήνες με άτοκο επιτόκιο.

Μάλιστα, σε όλα τα μοντέλα εκτός των XP400, Metropolis και Pulsion δίνεται η δυνατότητα 0% προκαταβολής. Στα τρία μοντέλα που αναφέραμε υπάρχει το ίδιο άτοκο πρόγραμμα αλλά απαιτείται προκαταβολή 50%. Αυτό σημαίνει ότι scooter όπως το νέο Tweet 125, το Tweet 200, το Django 125 και το Tweet Pro μπορούν να γίνουν δικά σας με 0% προκαταβολή και 12 άτοκες δόσεις.

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Peugeot Motocycles ή επισκεφτείτε έναν συνεργάτη της Peugeot Motocycles. Παράλληλα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα της εταιρείας ώστε ένας συνεργάτης να επικοινωνήσει μαζί σας.