Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ολική επαναφορά για το νέο Peugeot Django

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολική επαναφορά για το νέο Peugeot Django

NEWSMOTO

Ολική επαναφορά για το νέο Peugeot Django

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles αλλάξει ριζικά το κλασικό της Django για το 2024 και του δίνει ακόμα πιο έντονη προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα scooter της Peugeot Motocycles που πάντα γοήτευε το κοινό ήταν το Django. Η όμορφη και κλασική του εμφάνιση ήταν τεράστιο κίνητρο για κάποιον να το αποκτήσει, αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό του όπλο. Το Django 125 είναι ένα ολοκληρωμένο scooter πόλης με πολύ διασκεδαστικό οδηγικό χαρακτήρα και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Για το 2024 το ρετρό scooter απέκτησε μια σημαντική αναβάθμιση – ένα ολικό facelift – όπως συνηθίζουν να λένε οι φίλοι του αυτοκινήτου. Το νέο Peugeot Django 125 επανασχεδιάστηκε και απέκτησε έναν νέο χαρακτήρα που προσεγγίζει περισσότερο τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Η συνολική δομή του εξακολουθεί να παραπέμπει στα scooter της δεκαετίας του 1960, ωστόσο έχει αποκτήσει σύγχρονα στοιχεία από την γκάμα της Peugeot Motocycles. Για παράδειγμα, το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι σχεδιαστικά ίδιο με εκείνο του νέου Tweet, στην ποδιά εμπρός διαθέτει DRL φώτα παρόμοια φιλοσοφίας με τα νέα scooter της εταιρείας, ενώ πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν την λογική των «τριών νυχιών» της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Peugeot Django 125 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και δύο διαφορετικούς κινητήρες. Η πρώτη έκδοση είναι η Active η οποία χρησιμοποιεί αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. με απόδοση 10,6 ίππους. Η δεύτερη είναι η Allure με υδρόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. και απόδοση 12,9 ίππων, ενώ υπάρχει και η έκδοση Sport επίσης με υδρόψυκτο κινητήρα και πιο δυναμικές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό.

Κατά τα άλλα, το νέο γαλλικό scooter διαθέτει ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα, τροχούς 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω, USB Θύρα φόρτισης, ρεζερβουάρ 7,2 λίτρων, LCD οθόνη πληροφοριών και χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα. Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα και την τιμή του νέου Django.