Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ολική επαναφορά για την MV Agusta στην Ελλάδα

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολική επαναφορά για την MV Agusta στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Ολική επαναφορά για την MV Agusta στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ παρουσίασε το πλάνο της για την επόμενη μέρα της MV Agusta στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα premium περιβάλλον (Fuga), όπως άλλωστε αρμόζει στην ιταλική εταιρεία MV Agusta, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της μάρκας στην Ελλάδα από τότε που πέρασε στα χέρια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (που έχει επίσης την αντιπροσωπεία των KTM, Husqvarna και GasGas). Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για παρουσίαση, αλλά για μια επανεκκίνηση της μάρκας στη χώρα μας, κάτω από την ομπρέλα πλέον της αξιόπιστης Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Στην εκδήλωση κυριάρχησε το πάθος και η πλούσια ιστορία της MV Agusta. Ο κος Αντώνης Σαρακάκης, μαζί με τον κο Αργύρη Παπαγιαννακόπουλο ανέλαβαν να ξεναγήσουν τους καλεσμένους στον μαγικό κόσμο της εταιρείας παρουσιάζοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ιταλικής μάρκας και τα επιτεύγματά της στον κόσμο των δύο τροχών.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά στοιχεία που μάθαμε στην εκδήλωση είναι ότι πλέον το κεντρικό κατάστημα της MV Agusta θα αναλάβει ο έμπειρος στη μάρκα Βασίλης Ευθυμίου του οποίου το κατάστημα στην Καλλιρρόης (Αθήνα) θα μετονομαστεί σε MV Agusta Store Athens. Σύντομα μάλιστα θα έχουμε τα επίσημα εγκαίνια του νέου σημείου πώλησης της MV Agusta που θα συνδυαστεί με την έλευση μιας πολύ σημαντικής μοτοσικλέτας, της LXR Orioli.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της Πέτρος Πετρόπουλος είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή κοινότητα φίλων της μάρκας οι οποίοι θα απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του Ομίλου (όπως εκείνοι των KTM, Husqvarna και GasGas) έχοντας όμως τη μοναδική φιλοσοφία της premium MV Agusta.

Για το 2024 η εταιρεία στοχεύει να φέρει πέντε καινούρια μοντέλα που θα προστεθούν στα υπάρχοντα, ενώ διέρρευσε ότι ίσως γίνει και κάποιο οδηγικό event για τους φίλους της μάρκας το ερχόμενο καλοκαίρι σε ελληνική πίστα.

Η MV Agusta είναι μια εταιρεία που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η Bugatti των δύο τροχών και άξια στην Ελλάδα απέκτησε την αξία και την εκπροσώπηση που της αξίζει.