Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Valentino Rossi δεν αποδέχεται πως πέρασε η ακμή του

Ελλάδα 5:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Valentino Rossi δεν αποδέχεται πως πέρασε η ακμή του

NEWSMOTO

Ο Valentino Rossi δεν αποδέχεται πως πέρασε η ακμή του

NEWSMOTO

Καυστικός έναντι του θρύλου του MotoGP, Valentino Rossi, παρουσιάστηκε ο επικεφαλής της ομάδας της Honda στην κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών, Alberto Puig.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με αφορμή την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει από νωρίς στη σεζόν ανάμεσα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Marc Marquez και τον «Γιατρό», ο Puig μίλησε για τις ισορροπίες ανάμεσα στον δικό του οδηγό και τον 39χρονο πλέον αναβάτη της Yamaha.

«O Valentino έχει υπάρξει ένας εξαιρετικός αναβάτης. Τον σέβομαι απεριόριστα. Στην ηλικία του, έχει ακόμα την επιθυμία και το ταλέντο να κινηθεί γρήγορα, ενώ δεν αποδέχεται πως δεν μπορεί να κερδίσει. Δυσκολεύεται να αποδεχθεί πως πέρασε η ακμή του. Κάποιες φορές, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί δεν είναι οι σωστές. Δεν έχω δει ποτέ τον Marquez να περνάει τα όρια και να κάνει κάτι με δόλο έναντι του Rossi. Πάντα ήταν αγωνιστικά συμβάντα. Σέβομαι τον Rossi αλλά όλα έχουν τον καιρό τους. Κι είτε αυτό αρέσει είτε όχι, ο Marc είναι ο κορυφαίος αναβάτης αυτή τη στιγμή», είπε ο Puig στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.

Advertisement
Advertisement

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές κορυφώθηκε μετά τη σύγκρουση των Marquez-Rossi στην Αργεντινή. Ο Ισπανός προσπάθησε μετά τον αγώνα να απολογηθεί αλλά τον έδιωξε κακήν κακώς ο Uccio Salucci, ο βοηθός του Rossi ενώ ο Ιταλός αρνήθηκε τη χειραψία συμφιλίωσης που πρότεινε ο Marquez στο Μισάνο.