Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Pecco Bagnaia κέρδισε τον αγώνα στο Mugello

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Pecco Bagnaia κέρδισε τον αγώνα στο Mugello

NEWSMOTO

O Pecco Bagnaia κέρδισε τον αγώνα στο Mugello

NEWSMOTO

Η 1η θέση στο σημερινό Grand Prix του Mugello ήταν καθαρά ιταλική υπόθεση με μια εντός έδρας νίκη του Bagnaia.

Advertisement
Advertisement

Ο Pecco Bagnaia κατάφερε και πήρε την 2η φετινή του νίκη στο Ιταλικό Grand Prix κάνοντας έτσι το 2 στα 2 στις Pole αλλά και στα βάθρα για φέτος πλησιάζοντας και άλλο την κορυφη της Βαθμολογίας!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός Fabio Quartararo, 0.635s διαφορά από τον Pecco που κατάφερε και αντιστάθηκε σε όλα τα Ducati που βρέθηκε μαζί τους στην τεράστια ευθεία του Mugello.

Με αυτό το 2ο βάθρο ο Γάλλος Πρωταθλητής μένει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Aleix Espargaro (Aprilia) κάνοντας έναν φοβερό αγώνα και παλεύοντας μέχρι το τέλος για το 3ο σκαλί του βάθρου.

Advertisement
Advertisement

Τα τρία Ducati των Johan Zarco, Bezzecchi και Marini της VR 46 τερμάτισαν στην 4η ,5η και 6η θέση αντίστοιχα ενώ στην 7η θέση τερμάτισε το ο Brand Binder (ΚΤΜ), μπροστά από τον Takaaki Nakagami (Honda) και το δεύτερο ΚΤΜ με τον Miguel Oliveira.

Την σημερινή δεκάδα έκλεισε ο Marc Marquez που ξεκίνησε από την 12η θέση.
Ο Ισπανός μάλλον κλείνει την φετινή του σεζόν στο Mugello αφού την θα πάει στην Αμερική για μια 4η εγχείρηση στο χέρι του!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Kymco Agility S 125 Euro5
Ducati: Ο πρώτος premium με 4 χρόνια εγγύηση!
Πρόστιμο 10.000 ευρώ για σούζα!