Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Batman… σαβουριάστηκε!

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Batman… σαβουριάστηκε!

NEWSMOTO

O Batman… σαβουριάστηκε!

NEWSMOTO

Είναι κανόνας: Όποιος οδηγεί μοτοσυκλέτα κάποια φορά θα πέσει. Είτε είναι κοινός θνητός είτε είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε αγώνες ταχύτητας, είτε είναι ο… Batman.

Advertisement
Advertisement

 

Αλήθεια τι μοτοσυκλέτα οδηγεί ο Batman στην ταινία του 2021; Έχετε εικόνα από τα γυρίσματα; Χάρη στους φίλους των ταινιών και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι μπορούμε τώρα να δούμε, πριν την προβολή της ταινίας, τις καλύτερες φωτογραφίες του νέου Batcycle από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «The Batman» του 2021. Επιπλέον κυκλοφορεί ένα βίντεο, στο οποίο οι κασκαντέρ του Batman (Robert Pattinson) και της Catwoman (Zoë Kravitz) έχουν ένα μικρό… ατύχημα.

Advertisement
Advertisement

Τον Ιανουάριο του 2020, ο χρήστης του Twitter, Wade Gravett, αποκάλυψε την κινηματογράφηση της ταινίας Batman, σε σκηνοθεσία Matt Reeves, ακριβώς έξω από το κτίριο του γραφείου που εργαζόταν. Έτσι, έκανε ό, τι θα έκανε ο καθένας στην περίπτωσή του. Άρχισε να καταγράφει με το κινητό του διάφορες σκηνές από τα γυρίσματα. Μέσα από αυτά τα clips, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στο νέο Batcycle (την μοτοσυκλέτα του Batman). Δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του film, αλλά γνωρίζουμε ότι εξελίσσετε στην αρχή της… καριέρας του Bruce Wayne ως superhero και έτσι, θεωρητικά, μπορεί να οδηγεί περισσότερα από ένα δίκυκλα.

Προς το παρόν όλοι μιλούν για customized δίτροχα και όχι για κάποιο μοντέλο παραγωγής, αν και πολλοί μιλούν για την συνεργασία της εταιρίας παραγωγής με την Harley Davidson, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως στην ταινία θα κάνει την εμφάνισή της, η ηλεκτρική Harley.

Advertisement

Πάντως στο video από το Twitter το οποίο ανέβασε ο χρήστης «Dbsage» φαίνεται πως ακόμη και ένας υπερήρωας μπορεί να πέσει οδηγώντας μοτοσυκλέτα. Είναι δύσκολο να πούμε αν η πτώση ήταν στο σενάριο ή θα το δούμε στα DVD extras.

 

Advertisement