Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ντοβιτσιόζο & Ducati προηγούνται στο πρωτάθλημα

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντοβιτσιόζο & Ducati προηγούνται στο πρωτάθλημα

NEWSMOTO

Ντοβιτσιόζο & Ducati προηγούνται στο πρωτάθλημα

NEWSMOTO

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αναβάτης της Ducati, τερμάτισε στην 4η θέση στο Grand Prix of the Americas, στο Όστιν του Τέξας, στις Η.Π.Α.

Advertisement
Advertisement

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati, τερμάτισε στην 4η θέση του Grand Prix of the Americas, τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Όστιν, πρωτεύουσα του Τέξας. Ο Ιταλός εκκίνησε από την 13η θέση, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη διάρκεια του τριημέρου, δεν επέτρεψαν στους αναβάτες της Ducati να ολοκληρώσουν τις δοκιμές τους, κάτι που τους στοίχισε όχι μόνο στην κατάταξη για την εκκίνηση αλλά και στον ίδιο τον αγώνα. Παρόλα αυτά, Ο Ντοβιτσιόζο βρέθηκε μόλις 9/10 του δευτερολέπτου πίσω από τον Τζακ Μίλλερ, που ανέβηκε στο βάθρο στο τιμόνι μιας Ducati Desmosedici GP 19.

Η έλλειψη του κατάλληλου στησίματος των μοτοσυκλετών δεν επέτρεψε στους Ντοβιτσιόζο και Πετρούτσι να διεκδικήσουν τη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Ντοβιτσιόζο κατάφερε να αναρριχηθεί 9 θέσεις στην κατάταξη, σε έναν αγώνα που μάλλον θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα. Εντούτοις, οι βαθμοί της 4ης θέσης φέρνουν τον Ντόβι στην πρωτοπορία στο πρωτάθλημα αναβατών, με 54 βαθμούς έναντι 51 του Ρόσι, κάτι που σίγουρα θα ενισχύσει την ψυχολογία του Ιταλού εν όψη της δύσκολης συνέχειας. Ο έτερος αναβάτης της Mission Winnow Ducati, όπως είναι το επίσημο όνομα της ομάδας, ο Ντανίλο Πετρούτσι, τερμάτισε έκτος, έχοντας εκκινήσει από τη 8η θέση. Μετά τον αγώνα του Όστιν η Ducati προηγείται στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, με 57 βαθμούς ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες με 84 βαθμούς. Επόμενος αγώνας το Grand Prix της Ισπανίας, στη Χερέθ, 3-5 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement