Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο SYM FNX 125: Θα σε τραβήξει με το ξεχωριστό στυλ, θα σε κερδίσει με την πρακτικότητα! (+video)

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο SYM FNX 125: Θα σε τραβήξει με το ξεχωριστό στυλ, θα σε κερδίσει με την πρακτικότητα! (+video)

NEWSMOTO

Νέο SYM FNX 125: Θα σε τραβήξει με το ξεχωριστό στυλ, θα σε κερδίσει με την πρακτικότητα! (+video)

NEWSMOTO

Η SYM παρουσιάζει το νέο FNX 125, το scooter με μοναδική εμφάνιση, μικρές διαστάσεις και χαμηλή κατανάλωση.

Advertisement
Advertisement

Ξεχωριστή εμφάνιση

Ο σχεδιασμός του FNX 125 συνδυάζει ζωηρές γραμμές με καθαρές επιφάνειες που συνθέτουν ένα μοντέλο μοναδικό σε στυλ. Τα φωτιστικά σώματα του FNX 125 είναι full LED, όπου εμπρός ο προβολέας πλαισιώνεται από μοναδικής σχεδίασης φώτα ημέρας (DRL) που κρύβουν στην κορυφή τους τα εμπρόσθια φλας. Tο πίσω φωτιστικό σώμα, είναι σε σχήμα “U” με τα φώτα πέδησης εντός του να φέρουν χαρακτηριστική τρισδιάστατη εμφάνιση. Ο πίνακας οργάνων του FNX 125 είναι ψηφιακός, έγχρωμος, τεχνολογίας LCD, με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Οικονομικό με ικανές επιδόσεις

Ο νέος κινητήρας του FNX 125 προδιαγραφών Euro 5, προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με ισχύ 11,5ps, ροπή 10.3Nm και μικρή κατανάλωση 2,4L/100km (WMTC 3) με μεγάλο δοχείο καυσίμου 6,2L. Η τροφοδοσία του κινητήρα γίνεται μέσω συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού EFI της CONTINENTAL με τη μετάδοση να γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. 

Advertisement

Πρακτικό

Advertisement

Εύκολος ανεφοδιασμός & βέλτιστη κατανομή βάρους

Ο ανεφοδιασμός καυσίμου είναι εύκολος καθώς η τάπα του ρεζερβουάρ βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των αναβατών για τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Το δοχείο καυσίμου είναι εγκατεστημένο χαμηλά κάτω από τα πόδια του αναβάτη, κρατώντας έτσι  το κέντρο βάρους του FNX 125 χαμηλό, ενώ παραχωρεί επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Συνδυάζει άψογα τις μικρές διαστάσεις με τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους

Ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, έχει χωρητικότητα 23 λίτρων, με υπεραρκετό  χώρο για ένα full face κράνος και μικροαντικείμενα. Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, με το άνοιγμα της σέλας να ελέγχεται από ένα διακόπτη δίπλα στον κεντρικό διακόπτη, χωρίς να χρειάζεται να βγει το κλειδί. Στο εσωτερικό της ποδιάς βρίσκεται ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος με θύρα ταχυφόρτισης USB QC 2.0. Το μεγάλο επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος χειραποσκευών διευκολύνουν την καθημερινότητα του αναβάτη για την εύκολη μεταφορά αντικειμένων. Παράλληλα, το FNX 125 προσφέρει άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη με μεγάλη σέλα μήκους 760mm και πλάτους 370mm. Το ύψος της βρίσκεται στα 765mm από το έδαφος εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια του οδηγού φτάνουν εύκολα το έδαφος.

Ασφαλές

Το σύστημα A.L.E.H. σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους, το κοντό μεταξόνιο 1305mm και τους τροχούς 12 ιντσών, καθιστούν το FNX 125 ιδιαίτερα ευέλικτο και ευκίνητο στις μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού. Το FNX 125 φέρει δύο δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, 226mm τύπου μαργαρίτα εμπρός και 220mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS εξασφαλίζοντας μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, διαδρομής 90mm και διπλή ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση πίσω ανάρτηση και διαδρομή 85mm.

Σύστημα A.L.E.H

 Το σύστημα A.L.E.H. αποτελεί ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης του κινητήρα που έχει αναπτύξει η SYM. Αποσβένει το σύνηθες φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα των scooters στις άμεσες επιταχύνσεις. Προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις κατά την εκκίνηση, ενώ παράλληλα αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του αναβάτη σε υψηλές ταχύτητες και ελιγμούς.

Μάθετε περισσότερα για το SYM FNX 125 στο: www.sym.gr/model/fnx-125

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Στo βορειότερο ακρωτήριο της Ευρώπης με SYM HD 300
Νέο SYM X’PRO 125: Επαγγελματίας εργάτης
Symphony ST 200 ABS :Better than expected