Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο e-shop από τη Motoway με δώρο ένα Benelli RCX 185

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο e-shop από τη Motoway με δώρο ένα Benelli RCX 185

NEWSMOTO

Νέο e-shop από τη Motoway με δώρο ένα Benelli RCX 185

NEWSMOTO

Η Motoway εγκαινιάζει το νέο της διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) και κληρώνει ένα Benelli RCX 185.

Advertisement
Advertisement

Η Motoway έχει γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό κυρίως μέσα από την αντιπροσωπεία της Benelli. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η δραστήρια εταιρεία έχει κάτω από την ομπρέλα της πολλούς ακόμα κατασκευαστές όπως η Ecooter, η VMoto, η Keeway και για το 2024 την νεοφώτιστη MBP.

Παράλληλα με τις μοτοσικλέτες και τα scooter, η Motoway διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από επώνυμα αξεσουάρ και εξοπλισμό. Πλέον, αυτόν τον εξοπλισμό αναβάτη και τα επώνυμα αξεσουάρ θα μπορείτε να τα βρείτε και να τα αγοράσετε μέσα από τη νέα υπηρεσία e-shop της εταιρείας.

Στο νέο e-shop θα βρείτε εξοπλισμό αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσικλέτας και πολλές προσφορές, ενώ σε επόμενη φάση ίσως προστεθεί και η δυνατότητα αγοράς μοτοσικλέτας μέσα από το e-shop.

Advertisement
Advertisement

Για να γιορτάσει την έναρξη του νέου του ηλεκτρονικού καταστήματος η Motoway ξεκινάει έναν μεγάλο διαγωνισμό. Όλοι όσοι θα κάνουν εγγραφή στο newsletter του eshop.motoway.gr μπαίνουν στην κλήρωση για να αποκτήσουν το μοναδικό super παπί της Benelli RCX 185. Επιπλέον, με την εγγραφή στο newsletter εκτός από την κλήρωση οι επισκέπτες κερδίζουν και 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 9 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου. Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου μέσω πιστοποιημένης εφαρμογής RNG. Δείτε ΕΔΩ τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.