Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο Ducati Diavel 1260: Έναρξη παραγωγής & τιμή στην Ελλάδα

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ducati Diavel 1260: Έναρξη παραγωγής & τιμή στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Νέο Ducati Diavel 1260: Έναρξη παραγωγής & τιμή στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η δεύτερη γενιά του Diavel με τον μεγαλύτερο κινητήρα των 160 ίππων και το νέο πλαίσιο παρουσιάστηκε από τους Ιταλούς στην περασμένη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο (EICMA). Τώρα η Ducati ενημερώνει για την έναρξη της παραγωγής αλλά και για την διαθεσιμότητα του.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Ducati Diavel 1260 έρχεται α προσθέσει στην επιτυχία της πρώτης, με ανανεωμένη πιο επιθετική εμφάνιση, μεγαλύτερο V2 κινητήρα με σύστημα χρονισμού βαλβίδων, νέο πλαίσιο και νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας για τον αναβάτη.

Η εταιρία από το Borgo Panigale ξεκίνησε την παραγωγή της νέας μοτοσυκλέτα της στην Ιταλία και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της το γεγονός αποτέλεσε αφορμή για γιορτή από όλους τους υπαλλήλους του εργοστασίου με τον διευθύνων σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicali να δίνει το “παρών” στην γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το Ducati Diavel παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ιταλική εταιρία το 2010 και από τότε είχε δεχτεί μόνο πολύ μικρές αλλαγές. Η δεύτερη θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις την στάνταρ και την S, εμ την δεύτερη να φέρει στον εξοπλισμό της πιο ποιοτικές αναρτήσεις από την Ohlins, διαφορετικούς τροχούς, φρένα υψηλότερων προδιαγραφών και το Ducati Quick Shift up & down Evo που επιτρέπει τις αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

Το νέο Diavel θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της Ευρώπης στα μέσα Φεβρουαρίου με την βασική έκδοση να είναι διαθέσιμη σε γκρι ματ ενώ η έκδοση S θα διατίθεται σε γκρι ή μαύρο ματ. Η τιμή του στη Ελλάδα ανακοινώθηκε στα 22.800 ευρώ για την στάνταρ έκδοση και στα 26.400 ευρώ για την έκδοση S.