Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα έκδοση Sport για την Moto Guzzi V9 Bobber

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα έκδοση Sport για την Moto Guzzi V9 Bobber

NEWSMOTO

Νέα έκδοση Sport για την Moto Guzzi V9 Bobber

NEWSMOTO

Η γκάμα του V9 Bobber μεγαλώνει και άλλο με την προσθήκη της νέας έκδοσης Sport, η οποία ξεχωρίζει από το μοναδικό της χρώμα, τις βελτιωμένες αναρτήσεις αλλά και λοιπές λεπτομέρειες από την κατηγορία των Bobber.

Advertisement
Advertisement

Το Moto Guzzi V9 Bobber Sport έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Mandello del Lario κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Open House 2018, όπου και παρουσιάστηκε μπροστά σε εκατοντάδες φίλους της.

Η V9 Bobber χαρακτηρίζεται από τις πολλές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα και τα “χοντρά” ελαστικά. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του V9 Bobber, το Sport ξεχωρίζει από το χαμηλωμένο μονόσελο, που σε συνδυασμό με το χαμηλό drag bar τιμόνι που εδράζει πάνω σε πιο κοντά καβαλέτα, χαρίζει στην ιταλική μοτοσυκλέτα μια πιο σπορ θέση οδήγησης.

moto-guzzi-v9-bobber-sport-640

Advertisement
Advertisement

Στο τομέα των αναρτήσεων υπάρχει σημαντική αναβάθμιση αφού τα αμορτισέρ προέρχονται από την Ohlins και ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου τους αλλά και ως προς την απόσβεση επαναφοράς.

Ο χαρακτηριστικός ήχος του εγκάρσια τοποθετημένου και σήμα κατατεθέν κινητήρα της Guzzi ενισχύεται από τα slip-on τελικά της εξάτμισης, βαμμένα σε μαύρο ματ και με βάση αλουμινίου, εγκεκριμένα για χρήση σε δρόμο.

Η ειδικά αφιερωμένη χρωματική επιλογή, ένα ολοκαίνουργιο και τολμηρό πορτοκαλί χρώμα, καλύπτει το ρεζερβουάρ και επεκτείνεται και στα πλαϊνά καπάκια αλουμινίου. Σκοτεινές “πινελιές” κάνουν την εμφάνισή τους σε άλλα μέρη, όπως στις ψύκτρες των κυλινδροκεφαλών, στην τάπα του ρεζερβουάρ από billet αλουμίνιο και στο εμπρός φανάρι. Το τελευταίο πλαισιώνεται από ένα μικρό μαύρο μασκάκι και έχει τοποθετηθεί πιο χαμηλά, ενώ το μπροστινό φτερό είναι επίσης πιο κοντό, έναντι του στάνταρ, με το μικρό του μέγεθος να τονίζεται από τις προστατευτικές φυσούνες των καλαμιών.