Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα έκδοση Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

NEWSMOTO

Νέα έκδοση Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

NEWSMOTO

Έχοντας σαν στόχο να ικανοποιήσει τους ταξιδιώτες που επιθυμούν μέγιστα επίπεδα άνεσης στο ταξίδι τους η Ducati διεύρυνε την γκάμα των Multistrada και πρόσθεσε σε αυτή την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1260 S Grand Tour.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Grand Tour της Ducati Multistrada 1260 S ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες λόγω του σκούρου γκρι ματ χρώματος και του μεγάλου logo “1260” στα γραφικά που συνδυάζεται με κόκκινο χρώμα στο πλαίσιο και κόκκινες λεπτομέρειες στις ζάντες.

Advertisement
Advertisement

2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

Ο στάνταρ εξοπλισμός αυτής της έκδοσης τονίζει τις τουριστικές δυνατότητες της Multistrada και σε αυτόν περιλαμβάνεται cruise control, κεντρικό σταντ, πλαϊνές βαλίτσες, αποκλειστικής σχεδίασης σέλα με το λογότυπο Grand Tour, θερμαινόμενα γρκιπ, επιπρόσθετοι προβολείς LED, αυτόματο άνοιγμα για την τάπα της βενζίνης και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

Advertisement

Ο δικύλινδρος Testastretta DVT των 1.262 κυβικών με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων διατηρείται χωρίς τροποποιήσεις και αποδίδει 158 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 13,2 κιλά στις 7.500 στροφές. Παρόντα και τα τέσσερα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα αλλά και των ηλεκτρονικών συστημάτων της ιταλικής μοτοσυκλέτας.

Advertisement

Σε αυτά περιλαμβάνονται η αδρανειακή μονάδα IMU που συνεργάζεται με το Cornering ABS και το Traction Control , τα φώτα στροφής Cornering Lights και το Ducati Wheelie Control ρυθμιζόμενο σε 8 επίπεδα, όπως και το Traction Control. Από τον εξοπλισμό δεν απουσιάζει ούτε το Vehicle Hold Control ενώ περιλαμβάνεται και το σύστημα των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων και ρυθμιζόμενων αναρτήσεων Ducati Skyhook Suspension Evolution. Για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς χρήση συμπλέκτη στον εξοπλισμό υπάρχει και το Ducati Quick Shift.

H Multistrada 1260 S Grand Tour φέρει επίσης το σύστημα πολυμέσων της ιταλικής φίρμας που επιτρέπει τη σύνδεση του κινητού με την TFT οθόνη των πέντε ιντσών με τη χρήση bluetooth.

Advertisement

2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour