Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Τρέχει κανονικά στο Μουτζέλο ο Rossi

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(70) "MotoGP: Τρέχει κανονικά στο Μουτζέλο ο Rossi"
    

MotoGP: Τρέχει κανονικά στο Μουτζέλο ο Rossi

NEWSMOTO

Ανακούφιση για τους χιλιάδες Ιταλούς οπαδούς του Valentino Rossi που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στις κερκίδες του MotoGP Ιταλίας που διεξάγεται στην πίστα του Μουτζέλο, καθώς ο «Γιατρός» πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς και λαμβάνει κανονικά μέρος στον αγώνα!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Ο 38χρονος αναβάτης της Yamaha τραυματίστηκε πριν από μία εβδομάδα κάνοντας προπόνηση με motocross στο Cross Club Cavallara στο Μονταβίνιο, κοντά στο Πέζαρο, στην Ιταλία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ήπια θωρακικά και κοιλιακά τραύματα.

Πέρασε τη νύχτα στο «Ospedale Infermi» του Ρίμινι ενώ από τις εξετάσεις εντοπίστηκε κάκωση στο συκώτι και τα νεφρά, που προκαλούσαν τους πόνους στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Όμως αυτοί άρχισαν να υποχωρούν και τελικά κατάφερε να αποθεραπευτεί πλήρως,έγκαιρα, ώστε να λάβει κανονικά μέρος στον έκτο γύρο του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις