Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: O Rossi μιλάει για το θρίαμβο

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: O Rossi μιλάει για το θρίαμβο

NEWSMOTO

MotoGP: O Rossi μιλάει για το θρίαμβο

NEWSMOTO

Στην πίστα του Μιζάνο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο, ιταλικό πάρτι την περασμένη Κυριακή, λόγω της νίκης του Valentino Rossi.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha ηγήθηκε του θριαμβευτικού 1-2 της Yamaha στο MotoGP του Αγίου Μαρίνου, επιστρέφοντας μετά από καιρό στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Συγκεκριμένα, είχε να κερδίσει από τις 29 Ιουνίου του 2013 και το MotoGP του Άσσεν στην Ολλανδία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή νίκη, ειδικά επειδή ήρθε εδώ στο Μιζάνο, μπροστά στους οπαδούς, την οικογένεια και τους φίλους μου. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμένα και την ομάδα μου από τις ελεύθερες ακόμα δοκιμές και νιώθαμε πως θα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Ήξερα πως σήμερα θα μονομαχούσα για τη νίκη και ήταν μία σκληρή μάχη. Έδωσα τα πάντα στο ξεκίνημα του αγώνα και ήξερα πως αν άντεχα στην πίεση, θα μπορούσα να τα καταφέρω. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο απ’ ότι νιώθω τώρα. Νίκησα εδώ μετά από πέντε χρόνια ενώ έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από την τελευταία μου νίκη. Πάντα δουλεύω σκληρά, δεν τα παρατάω και πίστευα πως θα ερχόταν ξανά μία ημέρα σαν τη σημερινή», είπε ο Ιταλός αναβάτης.

Advertisement
Advertisement

Με αυτή τη νίκη, ο 35χρονος Rossi είναι πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Dani Pedrosa στη βαθμολογία, στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του MotoGP που ξεπέρασε τους 5000 κερδισμένους βαθμούς!

Διαβάστε εδώ τι έγινε την Κυριακή στο Μιζάνο.

Advertisement