Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Νέα νίκη για Στόνερ

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Νέα νίκη για Στόνερ

NEWSMOTO

MotoGP: Νέα νίκη για Στόνερ

NEWSMOTO

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Κέισι Στόνερ! Ο Αυστραλός πανηγύρισε και στην Πορτογαλία και με αυτή την επιτυχία πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας – έστω και με βραχεία κεφαλή! Είχαμε και στο Εστορίλ μεγάλη μάχη στην κορυφή, με τον Χόρχε Λορένθο (Yamaha) να πιέζει σε όλο τον αγώνα τον αναβάτη της Honda, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει τρόπο να τον περάσει. Το βάθρο συμπλήρωσε ξανά ο ομόσταβλος του Στόνερ, ο Ντάνι Πεντρόσα.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο. Έπρεπε να διατηρώ τον ίδιο ρυθμό καθώς ο Χόρχε ήταν συνεχώς πίσω μου. Στο μέσον του αγώνα, δοκίμασα κάποιες αλλαγές στη χαρτογράφηση και άλλαξε λίγο τον τρόπο που οδηγούσα, πράγματα που αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να κρατήσω την πρωτοπορία», σχολίασε ο νικητής του Εστορίλ.

Η βαθμολογούμενη δεκάδα θύμιζε πολύ αυτή της Χερέθ, με τις Monster Tech3 Yamaha των Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Καλ Κράτσλοου να έπονται στην κατάταξη (αλλά και στη βαθμολογία), μπροστά από τη Honda Gresini του Αλβάρο Μπαουτίστα, τη Ducati του για έναν ακόμα αγώνα απογοητευτικού Βαλεντίνο Ρόσι, την εργοστασιακή Yamaha του Μπεν Σπις, την LCR του Στέφαν Μπραντλ και τον Έκτορ Μπαρμπέρα της Pramac.

Στη βαθμολογία μετά από τρεις αγώνες, ο Στόνερ έχει 66 πόντους έναντι 65 του Λορένθο και 52 του Πεντρόσα. Ο επόμενος αγώνας, στη θρυλική πίστα του Μαν στη Γαλλία, στις 20 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement