Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Χορός στη βροχή για Spies

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Χορός στη βροχή για Spies

NEWSMOTO

MotoGP: Χορός στη βροχή για Spies

NEWSMOTO

Ο Μπεν Σπις με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Yamaha σημείωσε την καλύτερη επίδοση στη πρώτη ημέρα δράση στη πίστα του Άραγκον στην Ισπανία. Μία ημέρα που επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες. Στη πρωινή περίοδο, ακριβώς όπως και στο Μιζάνο, η δράση ήταν περιορισμένη λόγω του κακού και συνεχώς μεταβαλλόμενου καιρού, με πολλούς αναβάτες να παραμένουν θεατές. Από τους λίγους (μόλις εννέα) που τόλμησαν ήταν οι δύο της Ducati, με τον Νίκι Χέιντεν να σταματά τα χρονόμετρα στο 2.04.890 και να είναι ταχύτερος, μπροστά από τον ομόσταβλό του, Βαλεντίνο Ρόσι.

Advertisement
Advertisement

Το απόγευμα οι καιρικές συνθήκες σταθεροποιήθηκαν, με τη βροχή να πέφτει και τους αναβάτες να φορούν ελαστικά για βροχή. Όλοι βγήκαν στην ισπανική πίστα αλλά ήταν ο Αμερικανός Σπις αυτός που λίγο πριν το φινάλε της διαδικασίας, πέτυχε το 2.00.219.

Μόλις 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός ήταν ο Ντάνι Πεντρόσα με την εργοστασιακή Honda ενώ ακολούθησε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Χόρχε Λορένθο, με την έτερη εργοστασιακή Yamaha.

Καλός χρόνος πάλι από τον Χέιντεν που ήταν μπροστά από τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Yamaha Tech 3, στον Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda, τον Καλ Κράτσλοου της Yamaha Tech 3 και τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Advertisement
Advertisement

Ως τώρα οι προβλέψεις μιλούν για βροχή και στις κατατακτήριες δοκιμές του 14ου αγώνα της σεζόν.[nggallery id=642]