Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Moto GP: Σπουδαία νίκη για Στόνερ

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Moto GP: Σπουδαία νίκη για Στόνερ

NEWSMOTO

Moto GP: Σπουδαία νίκη για Στόνερ

NEWSMOTO

Την πρώτη του νίκη στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα πανηγύρισε ο Κέισι Στόνερ! Ο αναβάτης της Repsol Honda πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, έχοντας εκκινήσει μόλις πέμπτος! Ο Αυστραλός χρειάστηκε μόλις τρεις γύρους για να βρεθεί στην πρωτοπορία και στους υπόλοιπους 24 αμυνόταν στις επιθέσεις του τοπικού ήρωα, Χόρχε Λορένθο (Yamaha). Αναπόσπαστο ζευγάρι οι δυο τους, πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά μόλις 0.947 δευτερολέπτων!

Advertisement
Advertisement

Το βάθρο συμπλήρωσε η δεύτερη Repsol Honda με τον Ντάνι Πεντρόσα, που ήταν μόλις 1.1 δευτερόλεπτο πιο πίσω! Ακολούθησαν οι Monster Tech3 Yamaha των Καλ Κράτσλοου και Αντρέα Ντοβιτσιόζο ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Αλβάρο Μπαουτίστα (San Carlo Honda Gresini), Στέφαν Μπράντλ (LCR Honda), οι εργοστασιακές Ducatti των πρώην πρωταθλητών Νίκι Χέιντεν και Βαλεντίνο Ρόσι και ο Έκτορ Μπαρμπέρα (Pramac Racing Team). Από τις μοτοσυκλέτες CRT, ξεχώρισε ο Αλέιξ Εσπαργκάρο που τερμάτισε δωδέκατος.

Στη βαθμολογία ο Λορένθο παρέμεινε στην κορυφή με 45 πόντους, τέσσερις πιο πίσω είναι ο Στόνερ και στους 36 ο Πεντρόσα. Επόμενος γύρος, στην πίστα του Εστορίλ στη Πορτογαλία, στις 6 Μαΐου.