Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μειωμένη τιμή για το Yamaha Neo’s

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μειωμένη τιμή για το Yamaha Neo’s

NEWSMOTO

Μειωμένη τιμή για το Yamaha Neo’s

NEWSMOTO

Η Yamaha μειώνει την τιμή του ηλεκτρικού της scooter και δίνει δώρο τη δεύτερη μπαταρία.

Advertisement
Advertisement

Από τη στιγμή που η Yamaha αποφάσισε να προσθέσει δεύτερη μπαταρία στο ηλεκτρικό scooter Neo’s αμέσως απέκτησε μια πολύ πιο χρηστική διάσταση. Πλέον η αυτονομία του αυξήθηκε στα 68 χιλιόμετρα και είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες αστικής μετακίνησης με την ασφάλεια και την ποιότητα της Yamaha.

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση του Neo’s Dual Battery η Yamaha αποφάσισε να μειώσει την τιμή του. Από τις 3.985 ευρώ πλέον το δημοφιλές scooter προσφέρεται στην τιμή των 3.240 ευρώ και μάλιστα η δεύτερη μπαταρία δίνεται δωρεάν. Αυτόματα λοιπόν ο αναβάτης επωφελείται από την αυξημένη αυτονομία με ακόμα μικρότερο κόστος και φυσικά μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το Yamaha Neo’s είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 3,4 ίππων και 136 Nm ροπής που συνεργάζεται με δύο μπαταρίες λιθίου 50,4V 19,2Ah. Οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες με βάρος 8 κιλά και φορτίζονται σε οικιακή πρίζα σε περίπου 8 ώρες.

Advertisement
Advertisement

Οδηγικά, το scooter φέρει τη σφραγίδα της Yamaha με κορυφαία υλικά και προσεγμένη λειτουργία. Οι τροχοί των 13 ιντσών σε συνδυασμό με το ανάλαφρο πλαίσιο και τις ποιοτικές αναρτήσεις δημιουργούν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα που βρίθει ευελιξίας και σταθερότητας. Στον εξοπλισμό του Neo’s Dual Battery συναντάμε επίσης σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone και της εφαρμογής MyRide της Yamaha.

Το ηλεκτρικό scooter της Yamaha είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής.