Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με ποιον κινητήρα θα βγει στην παραγωγή το νέο Voge 900DSX

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ποιον κινητήρα θα βγει στην παραγωγή το νέο Voge 900DSX

NEWSMOTO

Με ποιον κινητήρα θα βγει στην παραγωγή το νέο Voge 900DSX

NEWSMOTO

Η Voge κάνει το επόμενο βήμα στην κατηγορία των adventure μοτοσικλετών παρουσιάζοντας τη νέα DSX στα 900 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η Voge έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Ελλάδα με την προσθήκη στην γκάμα της των 500DS, 500DSX και των πιο φρέσκων 650DS και 650DSX. Πλέον, η κινεζική μάρκα κάνει το επόμενο βήμα και είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο μοντέλο στην οικογένεια των DSX που θα έχει παράλληλα και τον μεγαλύτερο κινητήρα που έχει βάλει μέχρι τώρα σε μοτοσικλέτες της.

Ποιος όμως είναι αυτός ο νέος κινητήρας της Voge; Γνωρίζουμε ήδη ότι η Voge ανήκει στον κολοσσό της Loncin και δημιουργήθηκε για να αποτελέσει το premium παρακλάδι της μάρκας στον κόσμο των δυο τροχών. Ο κινητήρας λοιπόν που κρύβεται πίσω από το 900DSX δεν είναι άλλος από τον δικύλινδρο σε σειρά των 895 κ.εκ. τον οποίο έχει γνωρίσει πολύ καλά από τα μοντέλα της BMW, F900R και F900XR. Το συγκεκριμένο σύνολο αποδίδει 105 ίππους και 92 Nm ροπής έχοντας εξαιρετικά στοιχεία ομαλής απόκρισης, εξαιρετικής οικονομίας στο καύσιμο και ανθεκτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής μπορούμε να διακρίνουμε ότι γη μοτοσικλέτα ακολουθεί σχεδιαστικά τη δομή των υπόλοιπων DSX. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί με 21 ιντσών ζάντα στο εμπρός μέρος κάτι που δείχνει τις προθέσεις τις μοτοσικλέτας για κίνηση εκτός δρόμου. Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές, τα φρένα είναι της Brembo, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Michelin Anakee.

Στον εξοπλισμό φαίνεται καθαρά η μεγάλη ζελατίνα προστασίας, οι έξτρα προβολείς, η ποδιά, τα κάγκελα του κινητήρα, το διπλό σταντ και τα φωτιστικά σώματα είναι LED. Η νέα adventure της Voge αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA 2022 στο Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ ίσως δούμε και μια πιο ασφάλτινη έκδοση με την ονομασία 900DS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Voge 500DSΧ ήρθε να καλύψει τις εκδρομικές σας ανάγκες
Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off
Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Voge 300 Rally

Advertisement