Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Yamaha αποκάλυψε την εκπληκτική YZR-M1 του 2019

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Yamaha αποκάλυψε την εκπληκτική YZR-M1 του 2019

NEWSMOTO

Η Yamaha αποκάλυψε την εκπληκτική YZR-M1 του 2019

NEWSMOTO

Οι Maverick Viñales και Valentino Rossi αποκάλυψαν τις ολοκαίνουργιες YZR-M1 στο κοινό, μαζί με την συνεργασία της Monster Energy με την Yamaha.

Advertisement
Advertisement

 

Το μαύρο χρώμα της Monster Energy ενώθηκε με το μπλε της Yamaha για να δημιουργήσει μια νέα εικόνα / ομάδα για τους Viñales και Rossi. Με σύνθημα την φράση “Beast Mode On” η Monster Energy Yamaha MotoGP Team δίνει το στίγμα των προθέσεων της για το 2019 μετά από ένα δύσκολο 2018. Αυτή η πρόθεση; Η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Ισπανό και τον Ιταλό.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις αλλαγές στα χρώματα έγιναν και αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα. Ο Takahiro Sumi είναι ο νέος MotoGP Group Leader και ο Hiroshi Itou θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής στο Τμήμα Εξέλιξης Μηχανοκινήτου Αθλητισμού, όπου επικεφαλής εκεί θα είναι ο Kouichi Tsuji. Στόχος των αλλαγών που έγιναν σε σχέση με πέρυσι, είναι να επιστρέψει και πάλι το εργοστάσιο στο δρόμο των επιτυχιών.

“Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, όταν ξεκινήσαμε το 2018, ελπίζαμε να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Αναγνωρίσαμε τα προβλήματα που είχαμε τα ξεπεράσαμε και έχουμε νέο πνεύμα. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σεζόν. Αν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε καλά στις δοκιμές στην Sepang τότε νομίζω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση ολόκληρη την σεζόν” είπε ο Lin Jarvis Team Manager της ομάδας και πρόσθεσε: “Ξεκινάμε με θετικό τρόπο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε επιθετικά αν θέλουμε να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές”.

“Είδα την μοτοσυκλέτα και είναι όμορφη. Νοιώθω δυνατός και προετοιμασμένος. Δεν έχει σημασία τι έγινε πέρυσι, γιατί κάθε χρονιά κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα” δήλωσε ο Maverick Viñales.

Advertisement

Valentino Rossi: ” Αυτή τη στιγμή είστε πάντα ενθουσιασμένοι. Είναι κρίμα γιατί οι διακοπές έχουν τελειώσει, αλλά είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί στην τελευταία περίοδο οι αντίπαλοί μας έκαναν ένα καλό βήμα”. Μου αρέσουν τα χρώματα μας, είναι επιθετικά, είμαστε σαν την ταινία… “Men in Black”.

Advertisement