Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles πιάνει λιμάνι στην Κρήτη

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot Motocycles πιάνει λιμάνι στην Κρήτη

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles πιάνει λιμάνι στην Κρήτη

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles ταξιδεύει στην Κρήτη για ένα τεράστιο test ride event σε όλες τις κεντρικές πόλεις του νησιού.

Advertisement
Advertisement

Μετά την Αθήνα, η Peugeot Motocycles ταξιδεύει στην Κρήτη για ένα πολύ μεγάλο test ride event. Από τις 15 Μαρτίου και μέχρι τις 6 Απριλίου οι φίλοι της μοτοσικλέτας στο πανέμορφο νησί θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας και να μάθουν τα πάντα για την ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από τον Άγιο Νικόλαο στις 15-16 Μαρτίου. Στο κατάστημα Motorbikes Betinis (6981828163) στην κεντρική πλατεία Ελ. Βενιζέλου θα υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα μοντέλα της μάρκας προς δοκιμή. Επόμενη στάση είναι το Ηράκλειο όπου στο H&K AEBE (2810 240900) στη Λεωφόρο Ικάρου 44 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο test ride event 22-23 Μαρτίου.

Η Peugeot Motocycles έπειτα ταξιδεύει στο Ρέθυμνο στην τοποθεσία Μοτοδρόμιο Παπαδάκη (2831054404) όπου οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα γαλλικά μοντέλα 29 και 30 Μαρτίου. Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώνεται στα Χανιά, στο κατάστημα Moto Kexagias (2821090050) Αποκορώνου 90 στις 5 και 6 Απριλίου.

Advertisement
Advertisement

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα τα μοντέλα υπό συνθήκες πραγματικής οδήγησης και ανακαλύψτε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στους δρόμους της Κρήτης. Για τη συμμετοχή σας στο test ride θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα σας όπως και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια).