Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles υποδέχεται την άνοιξη με test rides

Ελλάδα 17:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot Motocycles υποδέχεται την άνοιξη με test rides

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles υποδέχεται την άνοιξη με test rides

NEWSMOTO

Από την Αθήνα ξεκινάει η Peugeot Motocycles τα test ride events που θα επεκταθούν στη συνέχεια σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles έχει πλέον εγκατασταθεί για τα καλά στην ελληνική αγορά έπειτα από την επανεκκίνησή της το 2023. Τα δίκυκλα της γαλλικής μάρκας έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο κοινό για την ποιότητα και την τεχνολογία τους, έχοντας ως βασικό τους όπλο όμως την ιδιαίτερη γαλλική φινέτσα στον σχεδιασμό που τα συνοδεύει.

Η Peugeot Motocycles, κάτω πλέον από την εγγυημένη ομπρέλα του Ομίλου Σαρακάκη, ξεκινάει μια σειρά από test ride events για να φέρει πιο κοντά τους αναβάτες στη μάρκα. Οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 8-9 Μαρτίου στην Αθήνα να γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να οδηγήσουν τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το test ride event θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα G.S Moto Stamatiou στη Λεωφόρο Αθηνών 346 στο Χαϊδάρι από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τη ναυαρχίδα της μάρκας XP400, τα πρακτικά και όμορφα Pulsion 125, Tweet 125, Tweet 200, Django 125, το κορυφαίο τρίτροχο Metropolis και την μοτοσικλέτα της Peugeot Motocycles PM-01.

Advertisement
Advertisement

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 2105325371. Για τη συμμετοχή στο test ride θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα όπως και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια).