Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η ώρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ώρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας

NEWSMOTO

Η ώρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας

NEWSMOTO

Ανοίγει τις πύλες της η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017», καθώς από σήμερα, Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Απριλίου, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Στο σημαντικό αυτό ραντεβού για τους δύο τροχούς, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν περίπτερα εταιρειών με αξεσουάρ αναβατών και μοτοσυκλετών, καθώς επίσης και εταιρειών λιπαντικών και ελαστικών.

Κατά την διάρκεια της  «Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2017» θα πραγματοποιούνται καθημερινά test rides με μοτοσυκλέτες και scooter από τις εταιρείες SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON. Οι ώρες διεξαγωγής των test rides είναι τις καθημερινές 16:00– 18:00 και το Σαββατοκύριακο 12:00–18:00.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά την official μοτοσυκλέτα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Valentino Rossi και την REPSOL RC213V του νυν κατόχου του τίτλου, Marc Marquez.

Το Σάββατο22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σεμινάρια με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα, γιατί συμβαίνουν και πώς να μην εμπλακείτε», με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα, εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης.

Η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017» θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος). Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Advertisement

ekthesi-moto-2017-poster640