Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Οι χωμάτινες Suzuki στα χέρια της έμπειρης DK Racing

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι χωμάτινες Suzuki στα χέρια της έμπειρης DK Racing

NEWSMOTO

Οι χωμάτινες Suzuki στα χέρια της έμπειρης DK Racing

NEWSMOTO

Η Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki Motorcycles ξεκινάει μια σημαντική συνεργασία που αφορά τις motocross μοτοσικλέτες της στην Ελλάδα. Η εταιρεία, επέλεξε την έμπειρη DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά προκειμένου να αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των motocross μοτοσικλετών της Suzuki για την Αττική.

Παράλληλα, αναλαμβάνει την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στα Suzuki MX με συμμετοχή του Δημήτρη Κεραμιδά στην κατηγορία Senior του Ελληνικού πρωταθλήματος MX και Scramble με Suzuki RM-Z450.

Advertisement
Advertisement

Η DK Racing έχει σπουδαία πορεία στους αγώνες, αλλά και στο εμπόριο μοτοσικλετών. Η εταιρεία του Δημήτρη Κεραμιδά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2004 με διοργάνωση και υποστήριξη αγώνων Motocross και Scramble και στη συνέχεια το 2007 με εμπορία μοτοσικλετών και αξεσουάρ από την έδρα της εταιρίας στη Δημητρακοπούλου 92 στο Κουκάκι.

Από την άλλη, η σειρά RM-Z των MX μοτοσικλετών της Suzuki έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες στην ιστορία του παγκόσμιου Motocross. Πολλοί από τους πιο διάσημους αναβάτες όλα αυτά τα χρόνια έχουν οδηγήσει αυτές τις off-road μοτοσικλέτες. Για το 2024 το Suzuki RM-Z450 χάρη στον εξελιγμένο κινητήρα έχει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, πιο επίπεδη καμπύλη ροπής, ταχύτερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόκριση στο γκάζι και μεγαλύτερη ισχύ ψηλά.

Advertisement

Φυσικά υπάρχει και η σειρά 250 που είναι ακόμα πιο απαιτητική για τον αναβάτη αφού τα λάθη κοστίζουν ακριβά. Για το 2024 η RM-Z250 εξοπλίστηκε με ισχυρό κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο και ψαλίδι και ανάρτηση υψηλής απόδοσης. Αυτό το πακέτο έκανε πάλι το Suzuki RM-Z250 κορυφαίο στην κατηγορία του. Τις νέες MX της Suzuki θα τις βρείτε πλέον στην DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα χρώματα για το απόλυτο best seller της Suzuki το 2024 (+video)
Εντουράδα με Hayabusa; (+video)
Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary