Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda GL1800 Gold Wing με μικρές αλλαγές για το 2020

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda GL1800 Gold Wing με μικρές αλλαγές για το 2020

NEWSMOTO

Honda GL1800 Gold Wing με μικρές αλλαγές για το 2020

NEWSMOTO

Η Gold Wing, η πληθωρική μοτοσυκλέτα τουρισμού της Honda, θα υποδεχτεί το νέο έτος με μικρές αλλαγές στα σημεία, έπειτα και από τη ριζική ανανέωση που δέχτηκε από το εργοστάσιο την προηγούμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

 

H μεγάλη τουριστική μοτοσυκλέτα της Honda, η μοναδική με αερόσακο στον εξοπλισμό της, παρουσιάστηκε πλήρως ανανεωμένη το 2018, με νέα σχεδίαση φέρινγκ, νέο πλαίσιο και αναρτήσεις και ανανεωμένο κινητήρα και νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές μείωσαν το συνολικό βάρος και στον εξοπλισμό προστέθηκαν προγράμματα οδήγησης, ηλεκτρική ρύθμιση της ζελατίνας, Hill Start Assist και σύστημα πρόσφυσης του πίσω τροχού με την εμφάνιση της να κάνει και έκδοση με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη τρίτης γενιάς. Ο εξοπλισμός φέρει επίσης δυνατότητες συνδεσιμότητας με κινητό και Apple CarPlay και η νέα Gold Wing είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την βασική και την Tour με Top Box και αερόσακο.

Για το 2020 η ιαπωνική εταιρία προχώρησε σε μικρές αλλαγές για την τουριστική ναυαρχίδα της που αφορούν στον ηλεκτρονικό ψεκασμό και στις ρυθμίσεις του DCT κιβωτίου ώστε η Gold Wing να ελέγχεται πιο εύκολα στις χαμηλές ταχύτητες. Για την έκδοση Tour η Honda τοποθέτησε μεγαλύτερες χειρολαβές για τον συνεπιβάτη αλλά και LED προβολείς ομίχλης στον στάνταρ εξοπλισμό. Η κορυφαία έκδοση δέχτηκε αλλαγές και στην ρύθμιση της ανάρτησης για πιο ψηλά επίπεδα απορρόφησης.

Advertisement

Honda Gold Wing DCT

Ο επανασχεδιασμένος το 2018 επίπεδος εξακύλινδρος κινητήρας των 1.833 κυβικών δεν δέχτηκε αλλαγές για τη νέα χρονιά. Η απόδοση του φτάνει στους 126 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και η ροπή στα 170 Nm στις 4.500 σ.α.λ. Διατίθεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, έχει όπισθεν και στις δύο εκδόσεις και τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (Tour, Sport, Econ, Rain) που συνεργάζονται με την ηλεκτρονική ανάρτηση και τα συστήματα ασφάλειας.

Advertisement

Η Gold Wing χρησιμοποιεί επίσης σύστημα Start Stop που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα στα φανάρια και τον βάζει ξανά σε λειτουργία αθόρυβα.