Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

H Yamaha XSR900 από την JvB-moto

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Yamaha XSR900 από την JvB-moto

NEWSMOTO

H Yamaha XSR900 από την JvB-moto

NEWSMOTO

Η γερμανική custom εταιρία JvB-moto συνεργάζεται ξανά με την Yamaha μέσω του project Yard Built και παρουσιάζει την XSR900 έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ και δίνει και τη δυνατότητα απόκτησης του κιτ από το κοινό.

Advertisement
Advertisement

 

Με το project Yard Built η Yamaha συνεργάζεται εδώ και χρόνια με αναγνωρισμένους custom κατασκευαστές μοτοσυκλετών από όλο τον κόσμο. Αυτοί οι κατασκευαστές επιλέγουν το μοντέλο της Yamaha που θέλουν να αλλάξουν και κρατώντας τη βάση του παρουσιάζουν δημιουργίες που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία μοτοσυκλέτα που έρχεται να προστεθεί στο project Yard Built είναι η CP3 του Γερμανού κατασκευαστή custom και συνεργάτη της Yamaha Jens vom Brauck που έχει ιδρύσει την JvB-moto.

 

yamaha xsr900 jvb-moto yard built 2019

Advertisement

Η CP3 διαφέρει σημαντικά από την XSR900 και δεν υπάρχει ένα σημείο στην εμφάνισή της που να την θυμίζει. Οι καμπύλες έχουν δώσει τη θέση τους στις ακμές και τις επίπεδες επιφάνειες με το σκούρω χρώμα να κυριαρχεί.

“Η μεγαλύτερη ρετρό επιρροήείνια στςι γραμμές και στις αναλογίες. Είμαι μεγάλος fan των concept αυτοκινήτων από τα 70s και 80s και μεγάλος μέρος της έμπνευσης για αυτή την κατασκευή ήρθε από εκεί.”, δηλώνει ο Brauck και προσθέτει: “Η μοτοσυκλέτα έχει μια διακριτική και καθαρή σχεδίαση και δίνει την εντύπωση concept μοτοσυκλέτας παρά ενός τυπικού custom μοντέλου.”

Advertisement

yamaha xsr900 jvb-moto yard built 2019

 

Το σκούρο μπλε αγωνιστικό χρώμα της Yamaha χρησιμοποιήθηκε ως βάση για την βαφή με τον Γερμανό να το σκουραίνει ακόμη περισσότερο και να του δίνει ματ φινίρισμα. Ξεχωρίζουν οι τροχοί από ανθρακονήματα, οι δίσκοι της Behringer μπροστά, τα μαρσπιέ της Lightech, όπως και η custom σέλα, ενώ η εξάτμιση προέρχεται από την Termignoni.

Advertisement

Η JvB-moto εξελίσσει και ένα κιτ που θα μπορούν να αγοράσουν οι ιδιοκτήτες της Yamaha XSR900 για να την μετατρέψουν σε CP3, ολόκληρο ή μόνο τα κομμάτια που επιθυμούν. Στο κιτ θα περιλαμβάνονται καλύμματα για τους τροχούς, τα φρένα, τα μαρπσιέ, η σέλα, η εξάτμισητα καλύμματα του ρεζερβουάρ, το εμπρός φτερό, η ουρά μαζί με το LED φωτιστικό σώμα, το κιτ για την επανατοποθέτηση του ταχύμετρου, το τιμόνι και η βάση της πινακίδας.