Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Φορτώνει» την γκάμα της η QJMotor με το νέο SRT 600

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φορτώνει» την γκάμα της η QJMotor με το νέο SRT 600

NEWSMOTO

«Φορτώνει» την γκάμα της η QJMotor με το νέο SRT 600

NEWSMOTO

Ακόμα μια μοτοσικλέτα στην κατηγορία των μεσαίων crossover προσθέτει η QJMotor με νέο κινητήρα και φρέσκο σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο το ρόλο του κυρίαρχου κατασκευαστή στην Κίνα δημιουργώντας μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα μια πλήρη γκάμα μοντέλων. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα η QJMotor μέσα σε σχεδόν έναν χρόνο έχει να παρουσιάσει 16 διαφορετικά μοντέλα σε πολλαπλές κατηγορίες.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η QJMotor έχει σταματήσει να σχεδιάζει νέα μοντέλα. Πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Κίνα η νέα μοτοσικλέτα SRT 600 η οποία εισέρχεται στην κατηγορία των μεσαίων crossover φέρνοντας καλύτερες επιδόσεις και το σημαντικότερο, μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση.

Η QJMotor SRT 600 σχεδιαστικά ακολουθεί περισσότερο το πρότυπο της SVT 650 έχοντας μια ιδιαίτερη μάσκα εμπρός και ένα ολοκαίνουριο φωτιστικό σώμα. Πιο συγκεκριμένα, ο προβολέας είναι μονός και συνοδεύεται από μακρόστενα DRL φώτα ημέρας που δημιουργούν μια φρέσκια φωτεινή υπογραφή. Λίγο πιο κάτω διακρίνεται θέση για κάμερα καταγραφής, ενώ δεξιά και αριστερά του προβολέα υπάρχουν LED προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερος είναι ο σχεδιασμός και του ρεζερβουάρ που θυμίζει περισσότερο naked σπορ μοτοσικλέτα παρά τις γνωστές adventure που έχουμε συνηθίσει. Το πίσω μέρος είναι πιο γνώριμο θυμίζοντας τη σειρά SRT 700 με ενσωματωμένες βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες και σχάρα για top case βαλίτσα.

Ο κινητήρας της SRT 600 είναι δικύλινδρος σε σειρά 549 κ.εκ. με απόδοση 61 ίππους και 55 Nm ροπής. Οι τροχοί είναι χυτοί (ή ακτινωτοί) 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi και αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Για σύστημα πέδησης έχει φροντίσει η Brembo με 4πίστονες δαγκάνες και δίσκους 320 χιλ. ενώ η οθόνη πληροφοριών είναι TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και μετρητή πίεσης ελαστικών TPMS.

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχει προς την Ευρώπη το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά σίγουρα θα έκανε τη διαφορά σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.