Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έρχεται νέα Triumph Tiger 800

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέα Triumph Tiger 800

NEWSMOTO

Έρχεται νέα Triumph Tiger 800

NEWSMOTO

Ο κατασκοπευτικός φακός εντόπισε σε δοκιμές μια νέα Triumph Tiger 800. Η νέα βρετανική on-off μοτοσυκλέτα εμφανίζεται με πολλές αλλαγές στις φωτογραφίες για να αντιμετωπίσει τον όλο και πιο σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η βρετανική MCN αποκαλύπτουν πως η μεσαίου κυβισμού on-off μοτοσυκλέτα της Triumph έχει δεχτεί πολλές αλλαγές σε σχέση με το γνωστό μοντέλο που κυκλοφορεί. Η σχεδίασή της έχει φρεσκαριστεί και παρουσιάζεται πιο δυναμική με τους Βρετανούς να μην σταματούν στην επιφάνεια.

Advertisement
Advertisement

Διαφορετική είναι και η εργονομία με μια πιο λεπτή θέση οδήγησης παράλληλα με αύξηση στις διαδρομές των αναρτήσεων που ανήκουν στην Showa και όχι στην WP που χρησιμοποιούνται σήμερα. Η μοτοσυκλέτα εξέλιξης που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των κατασκόπων έχει επίσης αποσπώμενο υποπλαίσιο και όχι μονοκόμματο όπως το τρέχον μοντέλο, το ψαλίδι έχει σχεδιαστεί από την αρχή και νέος σχεδιαστικά είναι και ο TFT πίνακας οργάνων.

Οι φήμες που υποστηρίζει και η MCN κάνουν λόγο και για έναν τρικύλινδρο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού με την χωρητικότητα να ανεβαίνει από τα 800 στα 900 κυβικά με παράλληλη αύξηση της ιπποδύναμης. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν η ιπποδύναμη αναμένεται να ξεπερνά τους 100 ίππους.

Advertisement

Οι πολλές αλλαγές θα φέρουν λογικά και νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού όπως σύστημα πρόσφυσης του πίσω τροχού και ABS. Η παρουσίαση της νέας Tiger μεσαίου κυβισμού δεν αναμένεται πριν από το 2020.

Πηγή: MCN

Advertisement