Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίθεση και στα σπορ ηλεκτρικά από την QJMotor

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίθεση και στα σπορ ηλεκτρικά από την QJMotor

NEWSMOTO

Επίθεση και στα σπορ ηλεκτρικά από την QJMotor

NEWSMOTO

Η QJMotor αναβάθμισε το πρωτότυπο ηλεκτρικό της supersport και πλέον έχει αυτονομία 170 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Στην EICMA του 2022 η QJMotor είχε παρουσιάσει ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο είχε ονομάσει OAO. Εκείνη την περίοδο δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια της κινεζικής μάρκας καθώς είχε πολλά και πιο σημαντικά μοντέλα να παρουσιάσει.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η QJMotor σταμάτησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο project και πλέον είναι σε θέση να μας δείξει την αναβαθμισμένη έκδοση Pro.

Το QJMotor OAO Pro είναι ένα supersport μοντέλο για εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν τις καθημερινές μετακινήσεις με την σπορ οδήγηση. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο της μοτοσικλέτας και αποδίδει 14 ίππους με τη μετάδοση να γίνεται μέσω αλυσίδας στον πίσω τροχό.

Advertisement
Advertisement

Η μπαταρία είναι 72V και δίνει αυτονομία 170 χιλιομέτρων στο OAO Pro, ενώ η τελική ταχύτητα της μοτοσικλέτας αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα. Οι αναρτήσεις είναι μελετημένες για κίνηση στην πόλη με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα φιαθέτουν ABS. Το πιο σημαντικό ωστόσο στοιχείο είναι το βάρος της μοτοσικλέτας που περιορίζεται στα 164 κιλά.

Για την ώρα η QJMotor OAO Pro είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, ωστόσο μας δίνει μια εικόνα για το τι να περιμένουμε από τον κινεζικό κολοσσό στο μέλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor CTR 125: Σταυροδρόμι πρακτικότητας και ποιότητας
Καινούρια V2 adventure από την QJMotor
QJMotor SRT 700: Street καρδιά, adventure ψυχή

Advertisement