Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εκλεπτυσμένη νοσταλγία από την BSA

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκλεπτυσμένη νοσταλγία από την BSA

NEWSMOTO

Εκλεπτυσμένη νοσταλγία από την BSA

NEWSMOTO

Η BSA παρουσίασε την έκδοση Shadow Black γεμίζοντας νοσταλγία το κοινό των κλασικών μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της Gold Star 650 στην γκάμα της BSA το 2021 έβαλε ξανά την ιστορική βρετανική μάρκα στον χάρτη των δύο τροχών. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία πέρασε στα χέρια της ινδικής Classic Legends (Mahindra), οι άνθρωποι έδειξαν ιδιαίτερο σεβασμό στο παρελθόν μένοντας πιστή στις αρχές της BSA. Αυτό ήταν και το κλειδί της επιτυχημένης επιστροφής της BSA στις αγορές που διατήρησε την αυθεντικότητά της.

Για το 2024 η BSA αναβαθμίζει αισθητικά την Gold Star παρουσιάζοντας μια νέα ελκυστική χρωματική επιλογή. Ο χρωματισμός ονομάζεται Shadow Black και όπως καταλαβαίνεται το μαύρο κυριαρχεί σε κάθε σημείο της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το ρεζερβουάρ, η μοτοσικλέτα διαθέτει μαύρες εξατμίσεις και λαιμούς, μαύρος είναι βαμμένος ο κινητήρας, τα φτερά, το πλαίσιο και οι τροχοί. Η μοναδική λεπτομέρεια που ξεχωρίζει στο ασημί είναι το καπάκι του κινητήρα και ο δακτύλιος στο στρογγυλό φανάρι. Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα παραμένει ίδια με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 652 κ.εκ. να αποδίδει 45 ίππους και 55 Nm ροπής.

Advertisement

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, τα φρένα είναι της Brembo με ABS, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Την BSA Gold Star 650 και όλες τις μοτοσικλέτες της BSA στην Ελλάδα έχει αναλάβει τη διάθεσή τους ο Όμιλος Σαρακάκη μέσα από το δίκτυο της Peugeot Motocycles.