Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Και επίσημα η Streetfighter V4

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ducati: Και επίσημα η Streetfighter V4

NEWSMOTO

Ducati: Και επίσημα η Streetfighter V4

NEWSMOTO

Η Ducati προχώρησε και επίσημα στην επιβεβαίωση της Streetfighter V4 δίνοντας στο κοινό τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το πρωτότυπο που θα χρησιμοποιήσει στην θρυλική ανάβαση Pikes Peak International Hill Climb στις 30 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

 

Η ιταλική φίρμα θα συμμετέχει στον διάσημο αγώνα στο Κολοράντο των Η.Π.Α. και θα παρουσιάζει έτσι τη νέα Streetfighter στο κοινό ελπίζοντας να πάρει και τη νίκη. Οδηγός της πρωτότυπης Streetfighter V4 είναι ο Carlin Dunne που κέρδισε το 2018 την ανάβαση.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα της Ducati έκρινε ότι η ανάβαση Pikes Peak International Hill Climb είναι το ιδανικό έδαφος για να αποδείξει η νέα μοτοσυκλέτα τις δυνατότητες της στα χέρια ενός πολύ έμπειρου αναβάτη επωφελούμενη και από τα δεδομένα που συλλέγει για την εξέλιξη της.

Η νέα Streetfighter V4 βασίζεται στη νέα Panigale V4 από την οποία η Ducati έχει αφαιρέσει τα πλαστικά, έχει τοποθετήσει μικρές αεροτομές δεξιά και αριστερά αλλά και ψηλό και φαρδύ τιμόνι. Ο κινητήρας είναι ο ίδιος V4 των 1.100 κυβικών με απόδοση 214 ίππων στην Panigale, όπως και το πλαίσιο και οι αναρτήσεις. Για τη νέα γυμνή Ιταλίδα, αναμένονται διαφορετικές ρυθμίσεις στον κινητήρα με περισσότερη ροπή στις μεσαίες στροφές και λιγότερη ιπποδύναμη στις ψηλές.

Advertisement

Η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που θα αγωνιστεί στην αμερικάνικη ανάβαση θα το κάνει με τους χρωματισμούς των φωτογραφιών που δεν προσπαθούν πολύ να κρύψουν κάτι από την σχεδίαση της.

Advertisement

“Η Streetfighter V4 είναι η Panigale για τον δρόμο. Έτσι δεν υπήρχε καλύτερος αγώνας από την ανάβαση Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb για να παρουσιαστεί η υψηλότερης απόδοσης Streetfighter που έχει μπει ποτέ στην παραγωγή”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Claudio Domenicali.

H νέα streetfighter θα αποκαλυφθεί επίσημα στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας EIMCA στο Μιλάνο και θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο κοινό από το Μάρτιο του 2020.