Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δοκιμές MotoGP: Pedrosa και μετά βροχή

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές MotoGP: Pedrosa και μετά βροχή

NEWSMOTO

Δοκιμές MotoGP: Pedrosa και μετά βροχή

NEWSMOTO

Μπορεί στη Formula 1 να έχουμε 8 διαφορετικούς οδηγούς στη κορυφή των χρόνων κάθε μέρας χειμερινών δοκιμών που έχει γίνει έως τώρα αλλά στο MotoGP ο Ντάνι Πεντρόσα έχει κάνει το 4 στα 4! Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά τη σεζόν και ήταν ταχύτερος και στη πρώτη ημέρα του δεύτερου τεστ εξέλιξης που έλαβε χώρα στη πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία. Κλίμα τροπικό, καιρός βροχερός που επηρέασε τις προσπάθειες των αναβατών.

Advertisement
Advertisement

Ο Πεντρόσα ήταν δύο δέκατα ταχύτερος από τον περυσινό του μεγάλο αντίπαλο και τελικά πρωταθλητή, Χόρχε Λορένθο με την εργοστασιακή Yamaha. Κοντά τους και ο δεύτερος εργοστασιακός αναβάτης της Honda, ο Μαρκ Μαρκές, που με κάθε ευκαιρία δείχνει πως παρότι πρωτοεμφανιζόμενος, αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Τέταρτος χρόνος από τον Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι έμεινε πέμπτος, χάνοντας χρόνο με ένα μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη Yamaha YZR-M1.

Οι χρόνοι επιτεύχθηκαν το πρωί καθώς η απογευματινή καταιγίδα πάτησε φρένο σε όλους, με συνολικά 27 αναβάτες να παίρνουν χρόνο στη πρώτη ημέρα δοκιμών.
[nggallery id=1726]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement