Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δύο Honda Monkey εμπνευσμένα από το Star Wars

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο Honda Monkey εμπνευσμένα από το Star Wars

NEWSMOTO

Δύο Honda Monkey εμπνευσμένα από το Star Wars

NEWSMOTO

Το Cub House Honda παρουσίασε δύο μοναδικά Honda Monkey που συνεχίζουν τη μάχη των Τζεντάι με τον Νταρθ Βέιντερ

Advertisement
Advertisement

Η επική σειρά ταινιών Star Wars είχε πάντα ως κεντρικό της θέμα τη μάχη του κακού (Dark Side) με το καλό (Light Side). Στα σχεδόν 50 χρόνια που βρίσκεται στην επικαιρότητα το Star Wars έχουν πρωταγωνιστήσει διάφοροι ήρωες όπως ο Όμπι-Ουαν Κενόμπι και ο Νταρθ Βέιντερ, ενώ εκατομμύρια είναι οι πιστοί φίλοι της επικής σειράς ταινιών.

Πολλοί τομείς έχουν επηρεαστεί από το Star Wars και η μοτοσικλέτα είναι σίγουρα μία από αυτές. Πρόσφατα παρουσιάστηκαν στην Μπανγκόκ δύο εξαιρετικά Honda Monkey αφιερωμένα στο Star Wars. Τον σχεδιασμό τους ανέλαβε το δραστήριο Cub House Honda – που κάθε χρόνο μας ετοιμάζει εκπλήξεις – σε συνεργασία με το σχεδιαστικό κέντρο H2C.

Τα δύο Monkey έχουν… διαλέξει πλευρά καθώς το ένα είναι με το καλό (Light Side) και το άλλο είναι με το κακό (Dark Side). Στην περίπτωση του Light Side Monkey ο χρωματισμός είναι ασημί με μπλε λεπτομέρειες και λευκό στο λογότυπο Star Wars στο ρεζερβουάρ. Από την άλλη, το Dark Side Monkey είναι μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες, χρυσό λογότυπο στο ρεζερβουάρ και ασημί κάλυμμα εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο μοτοσικλέτες έχουν κάλυμμα φίλτρου αέρα από ανθρακονήματα, ενώ στην πλευρά του κακού υπάρχει σιρίτι κόκκινο στις ζάντες και στην πλευρά του καλού το σιρίτι είναι χρώματος μπλε. Όποιος αγοράσει ένα ή και τα δύο Honda Monkey Star Wars Edition θα πάρει επίσης ένα τζάκετ πιλότου σχεδιασμένο για την ταινία, μια αλυσίδα-μπρελόκ για τα κλειδιά και ένα φωτιστικό σε κόκκινο ή μπλε ανάλογα με την έκδοση.

Οι μοτοσικλέτες θα είναι σε περιορισμένη παραγωγή και θα βγουν σε δημοπρασία.