Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Aprilia RS 660 concept: Αποκάλυψη στο Μιλάνο

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aprilia RS 660 concept: Αποκάλυψη στο Μιλάνο

NEWSMOTO

Aprilia RS 660 concept: Αποκάλυψη στο Μιλάνο

NEWSMOTO

Στην διεθνή έκθεση EICMA που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο της Ιταλίας η Aprilia παρουσίασε το concept RS 660 που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρία και την είσοδό της για πρώτη φορά στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού supersport.

Advertisement
Advertisement

Το RS 660 concept χρησιμοποιεί έναν νέο εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα για τους Ιταλούς ο οποίος προέκυψε από τον V4 του κορυφαίου superbike RSV4 1100. Ουσιαστικά η Aprilia χρησιμοποίησε τους δύο εμπρός κυλίνδρους του μεγαλύτερου μοτέρ αυξάνοντας περισσότερο τον κυβισμό τους.

aprilia-rs-660-concept-2018-eicma-4

Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι αφού ο νέος προηγμένος κινητήρας έχει πολύ συμπαγείς διαστάσεις και δίνει μεγάλη ελευθερία στους σχεδιαστές όσον αφορά στη σχεδίαση του πλαισίου.

Advertisement
Advertisement

aprilia-rs-660-concept-2018-eicma-2

Παράλληλα οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας ανακοίνωσαν ότι αυτός ο κινητήρας θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα γενιά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με στόχο τους Ευρωπαίους αναβάτες αλλά και το κοινό της Ασίας και της Αμερικής, εκεί που αυτή τη στιγμή η Aprilia δεν έχει ουσιαστικά εκπρόσωπο.

aprilia-rs-660-concept-2018-eicma-3

Advertisement

Στα highlights του RS 660 concept περιλαμβάνεται και το αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι, ένας τομέας όπου η Aprilia έχει εξαιρετική παράδοση και πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα στους αγώνες. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα απευθύνεται στους νέους αναβάτες που θέλουν να μεταπηδήσουν σε μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσυκλέτες και θέλουν να διασκεδάζουν σε δημόσιο δρόμο αλλά και σε περιβάλλον πίστας.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρωτότυπο μοντέλο της Aprilia δεν υπάρχουν προς το παρόν σίγουρα όμως θα ακούσουμε πολλά για αυτό στο μέλλον.

Advertisement