Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανέωση σε χρώματα, σχεδιασμό και εξοπλισμό στην BMW για το 2022

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση σε χρώματα, σχεδιασμό και εξοπλισμό στην BMW για το 2022

NEWSMOTO

Ανανέωση σε χρώματα, σχεδιασμό και εξοπλισμό στην BMW για το 2022

NEWSMOTO

Η BMW ανακοίνωσε αναβαθμίσεις σε μερικά από τα μοντέλα της γκάμα της, οι οποίες αφορούν κυρίως τους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και τον στάνταρ εξοπλισμό τους για το 2022.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά σταματά η παραγωγή της επετειακής έκδοσης για τα 40 χρόνια των GS.

Το G310GS απέκτησε μια νέα έκδοση triple black ενώ το G310R θα διατίθεται σε μία ακόμη χρωματική επιλογή με άσπρο και μπλε μεταλλικό χρώμα, κόκκινο πλαίσιο και κόκκινες ζάντες.

 

Advertisement
Advertisement

Η οικογένεια των R nineT προσφέρει στο Scrambler την επιλογή για χωμάτινα ελαστικά με έξτρα κόστος 50 ευρώ, κάτι που θα ισχύει και για το Urban GS και σε ένα νέο χρώμα το Imperial blue metallic.

Advertisement

Στα R18 και R18 Classic, η BMW πρόσθεσε στις χρωματικές επιλογές το κόκκινο μεταλλικό χρώμα, το Manhattan metallic ματ, αλλά και την έκδοση 719 Galaxy Dust με την τελευταία να διαθέτει και όπισθεν!

Advertisement

Το R1250GS απέκτησε στο έξτρα εξοπλισμό του νέα βάση για τις αλουμινένιες βαλίτσες, ενώ το R1250RT διαθέτει πλέον κι αυτό την δική του Triple Black έκδοση ενώ στην γκάμα των R1250 προστέθηκε και έκδοση Sport στο R1250RS σε άσπρο χρώμα και κόκκινο πλαίσιο.

Advertisement

Αρκετές αναβαθμίσεις έχει και το S1000RR, με νέα χρωματική επιλογή σε γκρι μεταλλικό χρώμα. Ο έξτρα εξοπλισμός στο πακέτο Dynamic έχει αναβαθμισμένα τα Riding Modes Pro, το DDC, το cruise control και τα θερμαινόμενα γκριπ. Επίσης, θα υπάρχει και Race πακέτο με αλυσίδα M Endurance και αγωνιστικό τελικό εξάτμισης.

Το S1000XR, αποκτά μία Triple Black έκδοση, μαζί με δύο νέους χρωματισμούς, το Racing Red 2 και το Light White/M Motorsport ενώ επίσης θα μπορεί να διατεθεί και με Μ πακέτο χρωματικής επιλογής ως έξτρα για πρώτη φορά.

Τα F750 GS και F 850GS θα έχουν και αυτά έκδοση Triple Black ενώ τελος τα F900R και F900XR θα διατίθενται σε νέες χρωματικές επιλογές, με την γυμνή έκδοση να προσφέρεται στις εκδόσεις Exclusive και Sport και το XR από την άλλη, θα προσφέρεται σε έκδοση Triple Black που θα περιλαμβάνει χούφτες.

 

Οι μοτοσυκλέτες του 2022 θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τον Αύγουστο του 2021.