Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο το νέο Peugeot Pulsion 125

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο το νέο Peugeot Pulsion 125

NEWSMOTO

Ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο το νέο Peugeot Pulsion 125

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles φέρνει ξανά στο προσκήνιο το πιο «Made in France» scooter στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η γκάμα της ανανεωμένης Peugeot Motocycles να κατακλύστηκε με καινούρια μοντέλα, ωστόσο υπάρχουν και κάποια που επιστρέφουν με κρότο. Ένα από αυτά είναι το Pulsion 125 το οποίο ανανεώθηκε και εξοπλίστηκε με όλες τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να ξαναμπεί δυναμικά στη δημοφιλέστατη κατηγορία των 125αριών.

Το νέο Pulsion σίγουρα είναι πολυτελές και καλαίσθητο. Αυτό οφείλεται κυρίως διότι ο σχεδιασμός του και η κατασκευή του γίνεται στο εργοστάσιο Μαντρέ της Γαλλίας. Η φινέτσα λοιπόν είναι κάτι που περισσεύει πάνω σε αυτό το scooter το οποίο έχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ μεγέθους και πρακτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η μάσκα στο εμπρός μέρος που είναι εμπνευσμένη από το μεγαλύτερο XP 400 με τα χαρακτηριστικά DRL φώτα και την μαύρη γρίλια. Όλο το scooter είναι κομψό και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ στο πίσω μέρος τα LED φώτα δημιουργούν μια ιδιαίτερη φωτεινή υπογραφή που θυμίζει τα αυτοκίνητα της Peugeot.

Ο κινητήρας του Peugeot Pulsion είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,4 ίππους και 12,4 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου και το βάρος του scooter είναι στα 169 κιλά. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και οι αναρτήσεις ποιοτικές, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS και SBC. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω.

Advertisement

Ο εξοπλισμός είναι εξίσου εντυπωσιακός με την εμφάνιση του scooter καθώς διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), USB θύρα φόρτισης, TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Το νέο Peugeot Pulsion 125 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την στάνταρ και την GT, στην τιμή των 5.550 ευρώ (5.800 ευρώ η έκδοση GT).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot Tweet 200: Προσθέτει ποιότητα στην καθημερινότητα
Peugeot Django: Ο γοητευτικός τρόπος μετακίνησης
Peugeot XP400: Γαλλική επανάσταση