Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανεωμένη και πιο επιθετική η Yamaha MT-03

Ελλάδα 6:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένη και πιο επιθετική η Yamaha MT-03

NEWSMOTO

Ανανεωμένη και πιο επιθετική η Yamaha MT-03

NEWSMOTO

Η Yamaha ανανέωσε την MT-03 που αποκαλύφθηκε με φρέσκια και επιθετική σχεδίαση, βελτιωμένες αναρτήσεις και αλλαγές στην εργονομία της που την οδηγούν σε καλύτερα άνεσης και ελέγχου και αναβαθμισμένη σπορ συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα σχεδίαση κάνει την μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα της Yamaha πιο επιθετική και μοντέρνα. Ο νέος LED προβολέας αποτελεί κυρίαρχο σχεδιαστικό στοιχείο στο εμπρός μέρος, ενώ και το ρεζερβουάρ των 14 λίτρων έχει σχεδιαστεί από την αρχή χωρίς να αλλάζει την χωρητικότητα του. Η νέα σχεδίαση του ρεζερβουάρ βελτιώνει την θέση οδήγησης σε άνεση και έλεγχο και το λεπτό κεντρικό τμήμα δίνει την δυνατότητα στα πόδια να πατήσουν κάτω πιο εύκολα. Στις αλλαγές της εργονομίας περιλαμβάνεται και ένας νέος LCD πίνακας οργάνων και LED φλας πιο δίνουν ακόμη πιο σύγχρονη όψη στην ανανεωμένη MT-03.

Advertisement
Advertisement

Yamaha MT-03

Από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι το νέο πιρούνι upside down που παίρνει τη θέση από το συμβατικό πιρούνι του προηγούμενου μοντέλου και έχει διάμετρο 37 χιλιοστά στα καλάμια του. Νέες είναι και η ρυθμίσεις του αμορτισέρ στην προφόρτιση και τις αποσβέσεις με το νέο ελατήριο να είναι σκληρότερο από το προηγούμενο. Το ασύμμετρης σχεδίασης ψαλίδι με μήκος 573 χιλιοστά δεν δέχτηκε κάποιες αλλαγές.

Advertisement

Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα της μοτοσυκλέτας ως φέρον τμήμα του και χωρίς αλλαγές σε αυτό το σημείο, η συμπεριφορά της MT-03 αναμένεται αναβαθμισμένη λόγω των νέων αναρτήσεων.

Advertisement

Ο εν σειρά υγρόψυκτος κινητήρας των 321 κυβικών δεν παρουσιάζει τροποποιήσεις. Τα υψηλής τεχνολογίας εσωτερικά του εξαρτήματα περιλαμβάνουν επιφανειακά κατεργασμένες μπιέλες και ελαφριά θερμοανθεκτικά σφυρήλατα έμβολα, των οποίων το χαμηλό βάρος μειώνει τους κραδασμούς και βελτιώνει την ευστροφία και την απόκριση του γκαζιού. Οι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένοι από αλουμίνιο κύλινδροι DiASil προσφέρουν εξαιρετική απαγωγή της θερμότητας για μειωμένες απώλειες ιπποδύναμης. Η δύναμη παραμένει στους 42 ίππους στις 10.750 σ.α.λ. και η ροπή στα 3 κιλά στις 9.000 σ.α.λ.

H ανανεωμένη MT-03 αναμένεται να βρίσκεται στις εκθέσεις της Yamaha αυτό τον Δεκέμβρη, διαθέσιμη σε μαύρο, μπλε και γκρι χρώμα.

Advertisement