Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

10 μοτοσικλέτες για το 2016

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

10 μοτοσικλέτες για το 2016

NEWSMOTO

10 μοτοσικλέτες για το 2016

NEWSMOTO

Το 2016 έχει μπει πλέον για τα καλά και ήδη ο Ιανουάριος φτάνει προς στο τέλος του. Εκτός από εντυπωσιακά αυτοκίνητα αυτή τη χρονιά, αναμένουμε να δούμε και ζηλευτές μοτοσυκλέτες. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω μία λίστα με μερικές από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες για το 2016.

  1. Suzuki SV650suzuki-sv650-640

Ο κινητήρας του Suzuki SV650 είναι 645cc DOHC 90 ° V-twin, με αποτέλεσμα περισσότερη δύναμη (71bhp) και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro4. Επίσης, διαθέτει το σύστημα της Suzuki “Easy Start”, το οποίο απαιτεί ένα μόνο πάτημα του κουμπιού έναρξης και αυτό θα ξεκινήσει για εσάς. Το ύψος της σέλας είναι ένα αρκετά λειτουργικό και στενό (785mm).

  1. Indian Scout Sixty
    indian-scout-sixty-640

Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα ονομάζεται Indian Scout Sixty και έχει στενή συγγένεια με το Scout πάνω στο οποίο βασίζεται, αλλά έχει μικρότερου κυβισμού κινητήρα, στα 999cc ή αλλιώς 60 κυβικές ίντσες κι έτσι καταλαβαίνουμε πώς προέκυψε και η ονομασία Sixty. Είναι ελαφρύτερη από το μοντέλο Indian Chief Vintage, ένα προφανές πλεονέκτημα. Διαθέτει έναν υγρόψυκτο V-Twin κινητήρα με απόδοση 78 ίππων. Οι Scout και Scout Sixty δεν είναι δύσκολο να οδηγηθούν, αρκεί βέβαια να σεβαστείς το βάρος τους.

  1. Ducati Scrambler Sixty2ducati-scrambler-sixty2-640
Advertisement
Advertisement

Η Sixty2 είναι μια Ducati Scrambler, με κινητήρα 399cc, κι εμπνευσμένη από την κουλτούρα των νέων όσον αφορά το skateboarding, το surfing και την ποπ μουσική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί την πιο “δημοφιλή” Ducati Scrambler για το νεανικό κοινό όλων των εποχών, καθώς θεωρείται το νέο “pop icon”. Το ιδιαίτερο λογότυπο την καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμη. Θα είναι διαθέσιμη στα εξής τρία χρώματα: Atomic Tangerine (μανταρινί), Ocean Grey (ανοιχτό γαλάζιο) και Shining Black.

  1. Kawasaki Z800
    kawasaki-z800-640

Ο νέος μαχητής στην μεσαία κατηγορία, το Ζ800 με περηφάνεια πάει την οικογένεια των Ζ ένα βήμα μπροστά. Η εμφάνιση του νέου Ζ800 και η δύναμη του νέου μοτέρ των 806cc θα δώσουν το καθοριστικό χτύπημα στην κατηγορία. Διαθέτει έναν υγρόψυκτο σε σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα και νέα φουτουριστικά όργανα, τα οποία περιλαμβάνουν 3 LED οθόνες με στροφόμετρο, ταχύμετρο και δείκτες βενζίνης και οικονομικής οδήγησης.

  1. Triumph Bonneville Street Twintriumph-street-twin-640

Η Street Twin είναι η πιο μοντέρνα, διασκεδαστική και εύκολη στην οδήγηση από τα νέα μοντέλα της Bonneville, κινούμενη από ένα συναρπαστικό νέο δικύλινδρο κινητήρα 900cc υψηλής ροπής. Όσον αφορά την εμφάνισή της, έχει καθαρές γραμμές και πλαστικά ελαστικά για νεανική συνολικά εμφάνιση.

  1. Yamaha SR-400
    yamaha-sr400-640
Advertisement

Έκανε το ντεμπούτο της το 1970. Αποτελεί μία διαχρονική ρετρό μοτοσυκλέτα. Διαθέτει αερόψυκτο τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 400cc και ακτινωτούς τροχούς με ζάντες αλουμινίου. Η ροπή της είναι ομαλή για εύκολη και απολαυστική οδήγηση.

  1. KTM Duke 390
    ktm-duke-390-640

Έχει έναν μικρό 373cc μονοκύλινδρο κινητήρα, που ζυγίζει μόνο 36 κιλά, χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό. Όλη μηχανή έχει βάρος 140 κιλά. Τα ελαστικά εντυπωσιάζουν με την τεράστια πρόσφυση σε υγρές και ξηρές συνθήκες.

  1. Star Bolt C-Spec
    star-bolt-c-spec-640
Advertisement

Διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, έχει ένα πιο αθλητικό στυλ με διακριτά τα ρετρό χαρακτηριστικά. Ο κυβισμός της φτάνει τα 942cc και όσον αφορά τον κινητήρα της, έχει έναν V 60° twin-Bolt. Ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος για να παρέχει εξαιρετική δύναμη και την ανώτερη ροπή στις χαμηλές στροφές.

  1. Honda CBR300R
    honda-cbr300r-640

Είναι ελαφριά με εξαιρετικό κράτημα, ευρεία ζώνη ισχύος και καλή ποιότητα κατασκευής. Το γεγονός ότι ζυγίζει 163 κιλά, την καθιστά να ανταποκρίνεται καλύτερα στις στροφές στους δρόμους. Η CBR300R είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, τη CBR300R και τη CBR300R ABS με Anti-Lock Braking System. Είναι διαθέσιμη σε μαύρο, ανοιχτό κίτρινο και μαύρο ματ και σε πορτοκαλί με μαύρο ματ. Τροφοδοτείται από έναν υγρόψυκτο 4-stroke 286cc DOHC μονοκύλινδρο κινητήρα.

  1. Harley-Davidson Softail Slim
    harley-davidson-softtail-slim-640

Το Softail Slim είναι μια μελέτη αντιθέσεων. Το τιμόνι Hollywood, ο λεπτός πίσω τροχός, η ιδιαίτερη κονσόλα και τα φαρδιά επίπεδα μαρσπιέ αναβιώνουν τις απαρχές των custom μοτοσικλετών. Επίσης, οι κρυφές αναρτήσεις και τα απίθανα φρένα συνδέουν το παρελθόν με το παρόν. Όσον αφορά τους τροχούς, τόσο ο μπροστινός όσο και ο πίσω είναι ατσάλινοι ακτινωτοί με μαύρες ζάντες. O κινητήρας του είναι 1.690 cc. Αν βέβαια έχετε οικονομική άνεση, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στη Softail Slim S.

Advertisement