Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει S3 cabriolet η Audi

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(39) "Ετοιμάζει S3 cabriolet η Audi"
    

Ετοιμάζει S3 cabriolet η Audi

ΝΕΑ

Η επόμενη προσθήκη στη γκάμα του Α3 θα είναι το ανοικτό αμάξωμα, με το λανσάρισμά του να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2014. Όλα δείχνουν ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του compact γερμανικού cabrio θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το Audi Α3 cabriolet θα βασίζεται στο sedan και όχι στο τρίθυρο αμάξωμα του Α3, θα μπορεί να μεταφέρει έως 4 επιβάτες  και θα φέρει όπως και πριν υφασμάτινη οροφή.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Όπως στην περίπτωση του sedan, έτσι θα δημιουργηθεί και για το ανοικτό μοντέλο έκδοση επιδόσεων με το σήμα «S3». Θα εξοπλίζεται βέβαια με την αναβαθμισμένη εκδοχή του 2λιτρου TFSI, με ισχύ 300 PS και ροπή 38,7 kgm. Το τετρακίνητο S3 Cabriolet θα χρειάζεται περίπου 5,5 sec για να επιταχύνει στα 100 km/h, ενώ η τελική του ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η μέση κατανάλωση θα είναι κοντά στα 7 lt/100 km με το κιβώτιο S tronic (159 g/km).

Ο Theophilus Chin πήρε το S3 sedan και «κατέθεσε» τη δική του πρόταση για το νέο cabrio της Audi, την οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.[nggallery id=2337]

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις